Düzenlenen imza töreninde açıklamalarda bulunan Alman çalıştırıcı, takımdan ayrılan golcü futbolcu Hakan Şükür'ün yerine mutlaka bir golcü alacaklarını söyledi.
Geçtiğimiz yıl UEFA Kupası'nda Galatasaray'ı elediklerini hatırlatan genç teknik adam, "Daha sonra kupada Zenit'e elendik. İyi bir performans göstermiştik ama sakatlıklar ve gençlerin yorulmasıyla ligde istenileni veremedik. Avrupa Kupaları'na katılma başarısı gösteremedik. Şu anda kadromuzda oldukça iyi isimler bulunuyor. A Milli Takım forma altında birçok futbolcumuz oynuyor. Burası benim kariyerim adına oldukça iyi bir yer. Burada elimden geleni yapacağım. Yine bizimle beraber olacak yardımcı hocalardan Ümit Davala'da oldukça iyi bir hoca kendisininde iyi bir geçmişi bulunuyor" diye konuştu.Skibbe takımdan ayrılan golcü futbolcu Hakan Şükür ile ilgili olarak şöyle konuştu:
"Hakan Şükür çok iyi bir futbolcu. Galatasaray adına çok iyi işler yapmış çok büyük bir kariyere sahip bir futbolcu. Ben Hakan'ı çok seviyorum. Fakat kontratı bitti. Onun yerine oynatabileceğimiz bir futbolcuya ihtiyacımız var"