rapKOLİq
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

rapKOLİq

rapKOLİq Forumuna Hoşgeldin Misafir !
Senin Toplam 0 Mesajın Var.
Son Üyemiz : https://rapkoliq.yetkinforum.com/u18

AnasayfaAnasayfa  KapıKapı  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

KONYASPOR HAKAN ŞÜKÜR'Ü İSTİYOR

2 posters
YazarMesaj
Jullius CaesaR

Jullius CaesaR

rep puanı
ReP PuANı:
KONYASPOR HAKAN ŞÜKÜR'Ü İSTİYOR Left_bar_bleue150/1000KONYASPOR HAKAN ŞÜKÜR'Ü İSTİYOR Empty_bar_bleue  (150/1000)

KONYASPOR HAKAN ŞÜKÜR'Ü İSTİYOR Empty
MesajKonu: KONYASPOR HAKAN ŞÜKÜR'Ü İSTİYOR   KONYASPOR HAKAN ŞÜKÜR'Ü İSTİYOR Icon_minitimeÇarş. Haz. 18, 2008 8:24 pm

Konyaspor Kulüp Başkanı Mehmet Ali Kuntoğlu, golcü oyuncu Hakan Şükür'ü Konyaspor formasıyla görmek istediklerini söyledi.
Konyaspor Kulüp Başkanı Mehmet Ali Kuntoğlu, takımlarına bir ağabey gerektiğini söyleyerek, "Konya halkı Hakan Şükür'ü çok seviyor. Konyaspor başkanı olarak buradan Hakan Şükür'e sesleniyorum; takımın başında bir ağabey olarak Konya seni bekliyor. Ben Hakan Şükür'e açık çek veriyorum. Kendisini Konyaspor'da görmek bizi onurlandırır ve gururlandırır. Konya seyircisi onu bekliyor. Hakan'ı Konya'ya bekliyoruz. Ben kendisiyle önümüzdeki hafta görüşeceğim. Bu bizim gönül hedefimiz. Hakan Şükür'ü alacağıma inanıyorum. Bütün ümitlerim o yönde. Bu transferin olması için elimden ne geliyorsa yapacağım" dedi.
Jullius CaesaR

Jullius CaesaR

rep puanı
ReP PuANı:
KONYASPOR HAKAN ŞÜKÜR'Ü İSTİYOR Left_bar_bleue150/1000KONYASPOR HAKAN ŞÜKÜR'Ü İSTİYOR Empty_bar_bleue  (150/1000)

MesajKonu: Geri: KONYASPOR HAKAN ŞÜKÜR'Ü İSTİYOR   KONYASPOR HAKAN ŞÜKÜR'Ü İSTİYOR Icon_minitimeÇarş. Haz. 18, 2008 8:24 pm

Diğer taraftan Galatasaraylı kaleci Orkun Uşak için Başkan Adnan Polat ile görüşeceğini ifade eden Mehmet Ali Kuntoğlu, "Galatasaray bizim çok sevdiğimiz bir kulüp. Onların bir yabancı kaleci almalarını ümit ediyoruz. Alırlarsa Orkun'u Konyaspor'da görmek istiyoruz. Hakan Şükür ve Orkun Uşak benim Konya'ya hediyem olacak. Bu iki ismi Konya'ya getirmek için gerekirse 10 gün daha İstanbul'da kalacağım" diye konuştu.
leforme95

leforme95

rep puanı
ReP PuANı:

MesajKonu: Geri: KONYASPOR HAKAN ŞÜKÜR'Ü İSTİYOR   KONYASPOR HAKAN ŞÜKÜR'Ü İSTİYOR Icon_minitimeÇarş. Haz. 18, 2008 8:29 pm

gitsi ya konyaya yaptıgıda bişe de yok zaten
Jullius CaesaR

Jullius CaesaR

rep puanı
ReP PuANı:

MesajKonu: Geri: KONYASPOR HAKAN ŞÜKÜR'Ü İSTİYOR   KONYASPOR HAKAN ŞÜKÜR'Ü İSTİYOR Icon_minitimeÇarş. Haz. 18, 2008 8:34 pm

sacmalama olm manyak defansss
leforme95

leforme95

rep puanı
ReP PuANı:

MesajKonu: Geri: KONYASPOR HAKAN ŞÜKÜR'Ü İSTİYOR   KONYASPOR HAKAN ŞÜKÜR'Ü İSTİYOR Icon_minitimeÇarş. Haz. 18, 2008 8:38 pm

ne defansı la
Jullius CaesaR

Jullius CaesaR

rep puanı
ReP PuANı:

MesajKonu: Geri: KONYASPOR HAKAN ŞÜKÜR'Ü İSTİYOR   KONYASPOR HAKAN ŞÜKÜR'Ü İSTİYOR Icon_minitimeÇarş. Haz. 18, 2008 8:39 pm

salak Dalga gecıozzz xD

KONYASPOR HAKAN ŞÜKÜR'Ü İSTİYOR
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-