| BEŞİKTAŞ HABERLERİ | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
chellat17
rep puanı ReP PuANı: (250/1000)
| Konu: BEŞİKTAŞ HABERLERİ Salı Haz. 17, 2008 4:57 pm | |
| Beşiktaşımızın haberleri burada toplanacak | |
|
| |
chellat17
| Konu: Geri: BEŞİKTAŞ HABERLERİ Salı Haz. 17, 2008 4:57 pm | |
| "Kartal'da coşarım"
Kulübümüzün İtalya’nın Udinese takımından transfer ettiği Çek futbolcu Tomas Sivok’tan iddialı açıklamalar... Çek Milli Takımı’nın Euro 2008 kadrosunda yer alan Sivok, yeni takımı hakkında bilgi topladığını belirtirken siyah beyazlı taraftarlara da haber gönderdi: "Nasıl bir futbolcu olduğumu görecekler. Beşiktaş’ta coşarım."
Cenevre’de Hürriyet’e konuşan Tomas Sivok, şunları söyledi: "Türk Milli Takımı bu kadar kaliteli oyunculardan kuruluysa demek ki, Türkiye’de futbolun kalitesi yüksek. Türk Milli Takımı’nın ve Beşiktaş’ın masörü İlia ile konuştum. Teknik direktör Ertuğrul Sağlam ve ekibini bana anlattı. Türkiye’nin en büyük takımlarından birinin formasını giyeceğim için şimdiden çok heyecanlanıyorum.
Milan istedi ama olmadı
Yaşım henüz 25. Buna karşın futbolumun en olgun dönemini geçiriyorum. Sparta Prag’da kaptanlık yaptım. Beşiktaş taraftarı merak etmesin. Orada çok başarılı maçlar oynayacağım. Ben hem savunmanın ortasında, hem de orta sahada ön libero olarak görev yapabiliyorum. Türkiye’den G.Saray ve F.Bahçe’yi yakından tanıyorum. Önümüzdeki sezon bu takımlar rakibimiz olacak.
Milan beni çok istemişti ancak yaşadığımız bazı sorunlar nedeniyle bu transfer gerçekleşmedi. Beşiktaş Menajeri Sinan Engin ve teknik direktör Ertuğrul Sağlam beni yakından izlediler ve yaptıkları konuşmalarla ikna etmeyi başardılar. Beşiktaş, beni transfer etmekle savunması güçlü bir oyuncuyu kadrosuna katmış oldu. Kendimi anlatmak için maçların başlamasını bekleyin. Gücümü ve tekniğimi Beşiktaş için sergileyeceğim."
Kaynak: Hürriyet | |
|
| |
chellat17
| Konu: Geri: BEŞİKTAŞ HABERLERİ Salı Haz. 17, 2008 4:57 pm | |
| Emre Aktaş'a talibiz
Beşiktaşımızın, Adanaspor'un genç golcü futbolcusu Emre Aktaş'a talip olduğu bildirildi.
Emre'nin menajeri Efgan Erciyas, AA muhabirine yaptığı açıklamada, siyah-beyazlı kulübün Emre ile yakından ilgilendiğini, görüşmek üzere İstanbul'a gittiklerini söyledi.
Adanaspor ile 2010 yılına kadar sözleşmesi bulunan, ancak kulübünden ayrılmak isteyen Emre'ye takımımız dışında Turkcell Süper Lig'in yeni takımı Eskişehirspor ile geçen sezonun flaş ekiplerinden Sivaspor'un da talip olduğunu anlatan Erciyas, ''Geçen yıl Bank Asya 1. Lig'de gol kralı olan Emre ile ilgili daha önce söz verdiğimiz için önce Beşiktaş ile görüşeceğiz'' dedi. | |
|
| |
chellat17
| Konu: Geri: BEŞİKTAŞ HABERLERİ Salı Haz. 17, 2008 4:58 pm | |
| Engin karamsar Sinan Engin, Nuri Şahin ve Eren Derdiyok transferlerinin zora girdiğini söyledi
Beşiktaşımızın Genel Menajeri Sinan Engin, Nuri Şahin ve Eren Derdiyok transferlerinin zora girdiğini söyledi, “Nuri kendi istemiyor, Eren’i ise kulübü bırakmıyor” dedi Gurbetçiler ve lejyoner oyuncularla takımı güçlendirmek isteyen Beşiktaş’ta Nuri Şahin ile Eren Derdiyok’un transferleri çıkmaza girdi. İki oyuncunun transferi konusunda büyük ümit taşıyan Menajer Sinan Engin de, artık ümidinin iyice azaldığını kabul etti. Engin, “Çok ısrar etmemize rağmen hem Nuri Şahin, hem de Eren Derdiyok’un transferlerindeki pürüzleri bir türlü aşamadık. Gelecek vaat eden Eren Derdiyok ile yaptığımız görüşmelerde bu oyuncu Beşiktaş formasını giymeyi çok istediğini söylerken, maalesef kulübü Basel bu oyuncuyu bırakmıyor. Biz Beşiktaş Kulübü olarak temaslarımızı tam olarak kesmiyoruz. Transfer dönemi yeni başladı. Bizim tek amacımız transferleri kampa yetiştirmek” ifadelerini kullandı. ‘Kimseyi zorla getiremeyiz’
Siyah - beyazlı idareci, Nuri Şahin transferinin de bu saatten sonra artık çok zor olduğunu belirterek, sözlerini şöyle sürdürdü: “Nuri Şahin konusunda ise Eren’e göre tam tersi gelişmeler yaşanıyor. Eren ile anlaştık ama kulübü sorun çıkardı. Nuri transferinde ise kulübü ile anlaştık fakat kendisi ve menajeriyle bir türlü anlaşamadık. Nuri gelmek istemedikten sonra kimseye zorla Beşiktaş forması giydiremeyiz.” | |
|
| |
chellat17
| Konu: Geri: BEŞİKTAŞ HABERLERİ Salı Haz. 17, 2008 9:42 pm | |
| Beşiktaş'a piyango Beşiktaş'ın yıollarını ayırmak istediği Gordon ve Higuain'e Türkiye Süper Lig'inden talip var
Kocaelispor dış transferde Fenerbahçe'den kaleci Serdar Kulbilge ile iç transferde ise Umut Kekili ve Muhammet Özdin ile anlaştı. Kulüp başkanı Serhan Gürkan, "Beşiktaşlı Higuain ve Gordon Schildenfeld ile hem kulüpleri hem de kendileri ile büyük ölçüde anlaştık" dedi.
Kocaelispor tesislerinde gerçekleşen imza töreninde konuşan Kocaelispor Kulüp Başkanı Serhan Gürkan, "Umut ve Muhamet bizim evlatlarımız. Onlar ile ömür boyu sözleşme imzaladı. Serdar ile bir süredir görüşüyorduk. Kendisi bize faydalı olacak. Ayrıca dış transferde Beşiktaş'ta oynayan Gordon Schildenfeld ve Federico ile hem kulüpleri hem de kendileri ile büyük ölçüde anlaştık. Küçük sorunlar var onları da önümüzdeki hafta çözeceğiz. Kiralık mı yoksa bonservisleri ile mi olacak bunlar önümüzdeki günlerde netlik kazanacak. Süper ligde iz bırakan bir takım olak istiyoruz. Bu amaçla iyi transferler yapmaya devam edeceğiz" dedi.
Kocaelispor ile 2 yıllık sözleşme imzalayan Serdar Kulbilge ise, "Kocaelispor ile anlaştığım için mutluyum. Süper ligde kalıcı bir Kocaelispor için mücadele edeceğiz. Transferimde yardımcı olan hocamız Engin İpekoğlu ile menajerim Ahmet Bulut'a teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.
Kocaelispor ile tekrar anlaştıkları için mutlu olduklarını söyleyen Umut ve Muhammet ise Süper lig futbolcusu olduklarını herkese göstereceklerini söylediler. AS Başkan Muammer Çelik ise dış transferde 2 yabancı ile anlaştıklarını Ayman ile görüştüklerini ifade etti. | |
|
| |
leforme95
rep puanı ReP PuANı: (150/1000)
| Konu: Geri: BEŞİKTAŞ HABERLERİ Salı Haz. 17, 2008 9:55 pm | |
| bu kadar haberi okumak çok kolay diyil ama yidese bilgiler için saol | |
|
| |
rapkoliq Admin
rep puanı ReP PuANı: (700/1000)
| Konu: Geri: BEŞİKTAŞ HABERLERİ Salı Haz. 17, 2008 10:58 pm | |
| - leforme95 demiş ki:
- bu kadar haberi okumak çok kolay diyil ama yidese bilgiler için saol
bncede | |
|
| |
leforme95
| Konu: Geri: BEŞİKTAŞ HABERLERİ Çarş. Haz. 18, 2008 11:41 am | |
| abi yazmış yazmış bi sorsan kendisine okumamıştır | |
|
| |
rapkoliq Admin
| Konu: Geri: BEŞİKTAŞ HABERLERİ Çarş. Haz. 18, 2008 11:52 am | |
| :D:D | |
|
| |
leforme95
| Konu: Geri: BEŞİKTAŞ HABERLERİ Çarş. Haz. 18, 2008 6:18 pm | |
| | |
|
| |
chellat17
| Konu: Geri: BEŞİKTAŞ HABERLERİ Çarş. Haz. 18, 2008 7:43 pm | |
| ulan ben beşiktaş manyağıyım ve haberleri okumuycam | |
|
| |
Jullius CaesaR
| Konu: Geri: BEŞİKTAŞ HABERLERİ Çarş. Haz. 18, 2008 7:44 pm | |
| | |
|
| |
chellat17
| Konu: Geri: BEŞİKTAŞ HABERLERİ Çarş. Haz. 18, 2008 8:03 pm | |
| ulan git duyurularda ne yazıyosan yaz | |
|
| |
chellat17
| Konu: Geri: BEŞİKTAŞ HABERLERİ Çarş. Haz. 18, 2008 8:03 pm | |
| Dinamo Kiev Bobo'da ısrarcı
Ukrayna'nın Dinamo Kiev takımı ısrarla peşinde olduğu başarılı golcümüz Bobo için en son 7 milyon Euro’yu gözden çıkardı. Önceki gün başkanımız Yıldırım Demirören, genel sekreterimiz Kenan Öner, asbaşkanımız Levent Erdoğan, menajerimiz Sinan Engin ile toplantı yaparak başta Ukrayna’nın D.Kiev takımı olmak üzere, İspanya, Portekiz, Fransa takımlarının bu oyuncu için yapılan teklifleri değerlendirdi. Demirören, Bobo’nun siyah beyazlı takım için önemli bir yıldız olduğuna değinerek "Bobo için birçok takım teklif veriyor. D.Kiev takımı çok ısrarcı fakat önerdiği ücreti kabul etmedik. Çünkü Bobo şu anda sadece Türkiye değil Avrupa’nın önemli golcülerinden biri. Gerekirse satmayabiliriz" dedi.
Siyah beyazlı takımın başarısı için teknik direktörümüz Ertuğrul Sağlam’a tam yetki verdiklerini vurgulayan Yıldırım Demirören, şöyle konuştu: "Beşiktaş’ta teknik patron Ertuğrul Sağlam’dır. Bu nedenle istediği transfer listesindeki tüm oyuncuları bir bir renklerimize bağlıyoruz.
Teklif cazip değil
Siyah beyazlı takımın başarısı ve menfaatleri için hareket ediyoruz. Bobo için önerilen teklif cazip değil. Beşiktaş futbol takımının önemli oyuncusu olan Bobo ile konuşacağız. Kulübün menfaatleri her şeyin üstünde geliyor. Bobo için D.Kiev takımı, yönetimi ve başkanı fiyat arttıracaklarını vurguladılar. Beklemedeyiz."
Menajerlerle konuşuldu
Bobo’nun gitmesi halinde B planlarının hazır olduğunu vurgulayan Demirören konuşmasını şöyle tamamladı: "Teknik direktörümüz Ertuğrul Sağlam’ın daha önceden izleyip takibe aldığı Portekiz, İspanya, İngiliz liginden golcüler var. Bu oyuncuların menajerleri ile her konuda konuştuk. Şu anda asbaşkanımız Levent Erdoğan 2008 Avrupa Şampiyonası’nda oynayan önemli golcüler ile fikir alış verişinde bulundu. Beşiktaş’ta forvet sorunu olmamıştır, olmayacaktır. Taraftarlarımızın yeni sezonda yüzünü güldüreceğiz."
Kaynak: Hürriyet | |
|
| |
chellat17
| Konu: Geri: BEŞİKTAŞ HABERLERİ Çarş. Haz. 18, 2008 8:04 pm | |
| Cem Atan gelmeye hazır Gurbetçi futbolcu Cem Atan, kulübümüzün kendisine sözleşme önerdiğini söyledi
Beşiktaşımızın transfer gündeminde olan Avusturya'nın Mattersburg takımında forma giyen gurbetçi futbolcu Cem Atan, siyah-beyazlı kulübün kendisine 3 artı 1 yıllık sözleşme önerdiğini söyledi. Cem Atan, bir internet sitesinde yer alan röportajında, transfer için görüşmelerin sürdüğünü kaydederek, ''Sinan Engin beni izlemeye geldi buraya. Benim açımdan bir problem yoktu, ben gelmek istiyordum, ama takımım vermek istemiyor. Kulübüm bonservis ücretini çok istiyor, ama benim tahminime göre 1.5 milyon Avro civarında bir ücretle bu iş olur gibi geliyor'' diye konuştu. Beşiktaş Kulübü'nün kaç yıllık sözleşme önerdiğinin sorulması üzerine Cem, ''3 artı 1 yıllık bir sözleşme önerdiler. Opsiyon da Beşiktaş'ta olacaktı. Ben de Beşiktaş'a geldiğimde kalıcı olmak istiyorum'' dedi.
Sağ açık ve forvette oynadığını kaydeden Cem, ''Ben Avusturya'da her şeyi başardım. Yaklaşık 100 tane lig maçı oynadım. Toplam 2 senede 9 tane gol attım. Bizim takımda da kaliteli futbolcular var, ama tercihim artık Türkiye'de oynamak'' şeklinde konuştu.
Cem, Beşiktaş'a transfer olması halinde kendisini büyük camiada oynamaya hazır hissedip hissetmediği sorusuna ise ''Ben kendimi hazır hissediyorum. 2 senedir Avusturya'da takımımla bütün maçlara çıktım. Artık Avusturya için kendimi aştığımı düşünüyorum ve gitmek istiyorum. Beşiktaş büyük bir camia, kaliteli bir antrenörleri var, tam bir aile yapısındalar. Çok şey öğreneceğimi düşünüyorum. Beşiktaş'ın kadrosunda iyi futbolcuları var. Kesinlikle yararlı olacağıma inanıyorum. Beşiktaş'ın inanılmaz bir taraftarı var'' diye yanıt verdi.
Kaynak: AA | |
|
| |
chellat17
| Konu: Geri: BEŞİKTAŞ HABERLERİ Çarş. Haz. 18, 2008 8:05 pm | |
| 'Ruhumuz yeter!'
Serdar Özkan... Evi Florya’ya yakın olduğu için ailesinin Galatasaray’a götürmek istediği, ağlayarak babasını ikna eden, Lucescu’nun, Del Bosque’nin kadrosunda yer verdiği, Ertuğrul Sağlam’ın formayı teslim ettiği Beşiktaş altyapısından yetişen genç yetenek... Yeni sezon öncesinde Alican Esenci’ye konuşan Serdar Özkan; ikinci lig macerasından Çarşı grubuna, yaptığı patlamadan yaşadığı düşüşe, Liverpool maçlarından, hakem hatalarına bilinmeyenleri anlattı. Söz, Serdar Özkan’da...
“Ertuğrul Sağlam bana geçen sezonun ilk maçı olan Sheriff maçında forma verdiğinde fazla şaşırmadım. Sezon başı kampına gittiğimizde iyi bir hazırlık maçı oynamıştım. Hocam da, “Böyle olduğun sürece sen oynayacaksın” dedi. Sheriff karşısında oynayacağımı biliyordum. İlk 15 dakika geldi geçti... Bir anda olmadı herşey. Kiralık olarak ikinci ligde oynadım. Sebat’ta oynamak bana çok şey kattı. Futbola bakışımı çok değiştirdi. Büyük takımda sürekli antrenman yapıyorsunuz ancak maç oynamak daha farklı. Daha önce futbolu çalımdan ibaret zannederdim. 32 maç oynadım, güçlendim. Kıymetini anladım bazı şeylerin. Bir genç oyuncu kiralık gönderiliyorsa, sızlanmamalı... Oraya gittiğimde, Beşiktaş’ta oynayacağıma inanarak çalıştım.”
‘Ben robot değilim ki...’ “Sezona iyi başladım ancak daha sonra düşüşe geçtim. Herkes bana bunu soruyor. Daha önce bir sezonda 20-25 maç oynardım. Bu sene 55 maç oynadım. Ben de robot değilim, yorulduğum zamanlar oluyor. Serdar’la sezona iyi başlamıştık, neler yapabileceğimizi biliyorduk. O sakatlandıktan sonra arkamda farklı isimler oynadı ve bu durum beni olumsuz etkiledi. Diğer arkadaşlarım yanlış anlamasın ancak Serdar’ın gözünden, topu nereye atacağını anlıyorum. Birbirimizi tanıyoruz, o nedenle daha iyi anlaşıyoruz.”
‘Luce cebinden harçlık verirdi’ “Ben Lucescu, Del Bosque ve Tigana’yla çalıştım. Ancak yerli hocadan yanayım. Çünkü konuşurken arada kimse yok. Mimikleri, konuşma tarzı, birbirimizi daha rahat anlıyoruz. Lucescu çok babacan bir hocaydı, bana kaç kez cebinden taksi parası verdiğini biliyorum. Del Bosque de böyleydi. Her oyuncunun ısınamadığı hocalar vardır, benim de Tigana... Gençlere ilgi gösterdiği söylenir ancak bunu ben görmedim.”
‘Ayaklarımız bağlandı’ “Liverpool’a karşı İstanbul’da sezonun en mutlu olduğum maçını oynadık. İngiltere’ye gelince. Bazen futbolcuların kötü günleri olur. Birçoğumuzun aynı güne denk geldi belki de. Saha içinde ayaklarımız bağlandı. Sarı kart bile göremedik, insanlar belki de o yüzden kızdılar. İçimize böyle sindirmemeliydik. Liverpool maçı öncesindeki Fenerbahçe derbisi de bizi bozdu.”
‘Rico uyum sorunu yaşadı’ “Ricardinho’nun futbolculuğu tartışılmaz. Ancak bir uyum sorunu yaşadı sanırım. Türkiye’de bazen çok sert ve hızlı oynanıyor futbol ancak Ricardinho yavaştı. Oynamadığı zaman geçmişini düşünerek problem etmiş olabilir. Galatasaray maçında Aydın, ben ve Ricardinho ısınıyorduk. Gol attığımızda Aydın ve ben inanılmaz sevindik ancak Rico pek sevinmedi. Belki de galibiyeti öyle kutluyordu, bilemiyorum.”
‘Kimse parayı dert etmez’ “Şampiyonluğa giderken, liderken, hiçbir oyuncu parasını alsa da almasa da sorun çıkarmaz. Bir sene boyunca şampiyonluk için mücadele ediyorsun. Hiç kimse üç kuruş parasını almıyor diye oynamamazlık yapmaz. Çok ilginç oldu. Belediye maçından önce birinciydik, dördüncü olduk. Bir haftada oldu. Bobo’nun atılması bizi çok etkiledi. 11’e 11 olsak yenebilirdik Belediye’yi... O maçtan sonra düşüş yaşadık.”
‘Hakemler bizi katletti’ “Açıkçası hakem hatalarına inanmazdım. Ama o kadar çok yaşadık ki bu sene... Onlar da insan onlar da yapacaklar biliyorum. Bariz hata yaptıklarına inanmıyordum. Ankaraspor, Oftaş, Galatasaray maçında verilen penaltı... Artık maçlara çıkarken, “Nasılsa bize faul çalmaz, biz ayakta kalmaya bakalım” diyorduk. Bir yerden sonra bunların hata olmadığını düşünmeye başladık.”
‘Geri dönmelerini isterim’ “Tribünün durumu bizi üzdü tabii ki... Bizi maça 1-0 önde başlamızı sağlıyorlardı. Dönmelerini tabii ki istiyorum. İçinde Beşiktaş sevgisi olan Çarşı grubu bizi asla terketmez. Yine maçlara gelecekler. Adı Çarşı olmasa bile, o Beşiktaş ruhu sahada olacak. Yine biz 12 adamla İnönü’de sahaya çıkıp, maçlara 1-0 önde başlayacağız.”
‘Topla tabii ki ben oynayacağım’ “Herkes, “Serdar topla çok oynuyor” diyor... Ben tabii ki oynayacağım. Kendimi yetenekli bir futbolcu olarak görüyorum. Topla ben oynamazsam, Delgado oynamazsa kim oynayacak. Sahada herkesin kendi işi var. Ben görevimi yerine getirmeye çalışıyorum. Hocam, ileride istediğini yapmakta serbestsin diyor. Bir top kaybı yaptığım maçta bile, topla çok oynadığım söyleniyor.”
Derbide neden sevinmedi? “Bunu ilk kez söylüyorum. Deplasmandaki Galatasaray maçında, Tello’nun attığı golden önce bir ağabeyim bana birşey söyledi. Biraz ağır bir sözdü, zoruma gitti. Hemen ardından golü attırınca, sözlerinin etkisinden kurtulamadım. O durumu kafama taktım, o nedenle gole sevinmedim.”
En iyi arkadaşı Arda Turan En iyi arkadaşım Galatasaraylı Arda Turan... Ancak sahada birbirimizi tanımayız. Sadece birbirimizi düşürünce başımızı okşarız. Mesela Ali Sami Yen’de kaybettiğimiz maç sonrasında Arda beni kızdırdı. Ancak İnönü’de biz maçı kazandık, rövanşı ben aldım. Hatta Arda’ya sordum, “Formamı ister misin” diye!
Alican ESENCİ / FANATİK | |
|
| |
chellat17
| Konu: Geri: BEŞİKTAŞ HABERLERİ Çarş. Haz. 18, 2008 8:05 pm | |
| Sağlam Olimpiyat'a soğuk
Teknik patronumuz Ertuğrul Sağlam’ın, önümüzdeki sezon için düşünülen yeni stat projesinde bazı endişeleri olduğu ortaya çıktı.
Önceki gün Nevzat Demir Tesisleri’nde PAF oyuncularını kampa alan Sağlam, basın mensuplarıyla yaptığı sohbette çekincelerini dile getirdi.
Genç hoca, İnönü Stadı’nın yıkılması durumunda düşünülen ****** Olimpiyat Stadı’nın, hem uzak hem de iklim şartları bakımından takımı ve taraftarları olumsuz etkileyeceğini kaydetti. Ertuğrul Sağlam, “Hem tribün hem de zemin şartları olarak bizim İstanbul’da oynayacağımız başka stat yok. Tabii bazı sıkıntıları yaşayacağız ama bu işe biraz da kulübün penceresinden bakmak lazım. Beşiktaş’a gelen her hoca bütün maçlarının İnönü’de oynamasını ister. Fakat bazı şartları da göz önünde bulundurmak lazım” ifadelerini kullandı.
Kartal’ın teknik patronu daha önce gündeme gelen maçların Anadolu’da oynanması fikrine de karşı çıkarak, “Bu düşünce hem takımı yorar hem de İstanbul’daki taraftarımızdan Beşiktaş’ı uzaklaştırmış oluruz” dedi. | |
|
| |
chellat17
| Konu: Geri: BEŞİKTAŞ HABERLERİ Çarş. Haz. 18, 2008 8:08 pm | |
| Eren için geri sayım Siyah-beyazlılar, Mehmet Eren için yeniden Kayseri'nin kapısını çaldı. 4 milyon euro isteyen sarı-kırmızılılara 2 milyon euro+1 oyuncu önerildi
Beşiktaş yönetimi, teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın ısrarı üzerine Mehmet Eren için yeniden Kayserispor'un kapısını çaldı. Daha önce bu futbolcuya talip olan ancak sarı-kırmızılıların 4 milyon euro bonservis bedeli istemesi nedeniyle askıya alınan transfer görüşmelerine yeniden start verildi. 27 yaşındaki Mehmet'in 2009 yılına kadar Kayserispor ile sözleşmesi bulunuyor. Siyah-beyazlılar, Mehmet için sarı-kırmızılılara 2 milyon euro+1 futbolcu önerisi götürdü. Geçen sezon ikisi F.Bahçe'ye olmak üzere rakip filelere 4 gol atan Mehmet Eren, hem sağ hem de sol kanatta oynayabiliyor. | |
|
| |
chellat17
| Konu: Geri: BEŞİKTAŞ HABERLERİ Çarş. Haz. 18, 2008 8:09 pm | |
| İşte Beşiktaş'ın yeni onbiri Beşiktaş'ta 2 Temmuz’da başlayacak olan Avusturya kampında ise futbolcuları kıran kırana bir mücadele bekliyor
Üç yeni takviye ile defans bölgesini güçlendiren Beşiktaş'ta, yabancı sayısı ise 8'e yükseldi. Statüye göre iki yabancısını yedek kulübesinde bırakacak olan siyah-beyazlılarda hangi yabancıların on birde forma giyeceği ise merak konusu. Zapotocny, Sivok ve Seric'i banko olarak düşünen Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam, ilk etapta Cisse-Bobo ikilisini yedek soyundurmayı planlıyor. Sağlam'ın yeni sezondaki yıldızı ise Matias Delgado olacak.
YERLİLER NE OLACAK Yabancı futbolcular arasında yaşanacak olan forma savaşı yerlilerde devam edecek. On bir de yer alacak olan 5 kontenjan için 10 aday yarışacak. Yeni transferlerden Ekrem Dağ ve Tuna Üzümcü'nün yanı sıra geçtiğimiz yılın flaş isimlerinden Nobre, İbrahim Toraman, İbrahim Üzülmez, Ali Tandoğan, Serdar Özkan ve Aydın Karabulut yerlerini korumaya çalışacak. Bu isimlere Batuhan Karadeniz, Serdar Kurtuluş ve alt yapıdan gelecek olan yeni futbolcular da eklenecek. Rekabetin Beşiktaş'ın menfaatlerine olacağını söyleyen Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam, "Yeni sezonda yarışan bir ekip olacağız. Avusturya'daki kampta her şey kafamızda daha da netleşecek" diye konuştu. > Bilgehan Can
MUHTEMEL ON BİR Rüştü İ.Toraman Zapotocny A.Tandoğan Seric Sivok S.Özkan Delgado Tello Holosko Nobre | |
|
| |
chellat17
| Konu: Geri: BEŞİKTAŞ HABERLERİ Çarş. Haz. 18, 2008 8:10 pm | |
| Kenan Öner'den Nuri'ye tepki Beşiktaş yöneticisi Kenan Öner ‘Türkiye’ye gelmek istemiyorum’ diyen Nuri Şahin’e çok sert çıktı
Beşiktaş yönetimi gelmek için nazlanan Nuri Şahin'in transferinden büyük ölçüde vazgeçti. Kulübü B.Dortmund ile 2.5 milyon Euro karşılığında prensipte anlaşılmasına rağmen genç oyuncuyu ikna edemeyen siyah-beyazlılar, Nuri'nin Türkiye'ye gelmek istememesini yenilemesi üzerine geri adım attı. Genel sekreter Kenan Öner'in Nuri'nin menajeri Reza Fazeli'yi arayarak son durumunu sorduğu ve Fazeli'nin Nuri'nin gelmeye yanaşmadığını tekrar söylediği belirtildi.
YÖNETİCİLER DE TEPKİLİ
ÖNER'İN Şahin'in menajerine adeta rest çekerek, "Beşiktaş büyük bir kulüp. Biz de oynamak için bir çok oyuncu sırada. Nuri yetenekli bir çocuk. Biz de aşama kaydeder. Gelmiyorsa kendi bilir" dediği öğrenildi. Bu arada bir çok yöneticinin de Nuri'ye tepki göstererek, "Bizi istemiyorsa biz de onu istemeyiz. Beşiktaş bir oyuncunun peşinden bu kadar gitmemeli. Nuri bulunmaz Hint kumaşı değil" diye konuştukları öğrenildi. | |
|
| |
Jullius CaesaR
| Konu: Geri: BEŞİKTAŞ HABERLERİ Çarş. Haz. 18, 2008 8:11 pm | |
| | |
|
| |
leforme95
| Konu: Geri: BEŞİKTAŞ HABERLERİ Çarş. Haz. 18, 2008 8:19 pm | |
| bence ilk 11 i denemeli sonra oyuna sürmeli yani maçlarda uyumunu fln | |
|
| |
Jullius CaesaR
| Konu: Geri: BEŞİKTAŞ HABERLERİ Çarş. Haz. 18, 2008 8:21 pm | |
| İlk 11 ı bulmak ıcın counlukla hazırlık we dostluk macı yapılmalı bencee | |
|
| |
leforme95
| Konu: Geri: BEŞİKTAŞ HABERLERİ Çarş. Haz. 18, 2008 8:23 pm | |
| bende onu diyorum ilk maçlarda hemen sahaya sürmesi dogru olmas | |
|
| |
Jullius CaesaR
| Konu: Geri: BEŞİKTAŞ HABERLERİ Çarş. Haz. 18, 2008 8:37 pm | |
| | |
|
| |
rapkoliq Admin
| Konu: Geri: BEŞİKTAŞ HABERLERİ Çarş. Haz. 18, 2008 9:57 pm | |
| emrecan sn full yorum yapıon birasda konu aç LAN | |
|
| |
Jullius CaesaR
| Konu: Geri: BEŞİKTAŞ HABERLERİ Çarş. Haz. 18, 2008 10:06 pm | |
| Bendee dıom onuuu 3 tanemı ne konusu war galbaa | |
|
| |
rapkoliq Admin
| Konu: Geri: BEŞİKTAŞ HABERLERİ Çarş. Haz. 18, 2008 10:09 pm | |
| full yorum adamns işi:d birasda konu açsa | |
|
| |
chellat17
| Konu: Geri: BEŞİKTAŞ HABERLERİ Cuma Haz. 20, 2008 11:24 am | |
| Bobo'ya ihtarname Beşiktaş yönetimi yıllık ücretinin 2 milyon Euro’ya çıkarılmasını isteyen Bobo’ya yeni sezon çalışmalarına katılması için ihtarname çekti
Hem geçen sezonun ikinci yarısından kalan alacaklarının hemen ödenmesini isteyen hem de 1.2 milyon Euro'luk ücretine 800 bin Euro zam yapılmaması durumunda kampa katılmayacağını bildiren Bobo'nun durumu çözümlenmezken, yönetim de tedbirini aldı.
20 BİN DOLAR CEZA
ErtuĞrul Sağlam'dan cazip bir teklifte satılması için onay çıkmasından sonra başkan Yıldırım Demirören de genç yıldızın 26 Haziran'da başlayacak yeni sezon çalışmaları için İstanbul'da olmasını istedi. Kenan Öner imzalı kulübün antetli kağıdı ile Bobo'ya 26 Haziran'da antrenmanda olması için ihtarname de çekildi.
Bobo, tatilde olduğu ülkesinden dönmezse gelmediği her idman için 20'şer bin dolar para cezası yiyecek. | |
|
| |
chellat17
| Konu: Geri: BEŞİKTAŞ HABERLERİ Cuma Haz. 20, 2008 11:25 am | |
| İnceman Kartal oluyor
Yılan hikayesine dönen Uğur İnceman’ın Beşiktaşımıza transferi sonunda bitiyor... Yıldız futbolcunun bonservisi konusunda sorun çıkaran Manisaspor’u, kulübümüz sonunda ikna etti. Kara Kartallar, Ege temsilcisine 2 futbolcu ve 500 bin Euro önerdi, Manisa kabul etti. İki kulüp arasında sadece takas yapılacak oyuncuların isimleri ve ödenecek paranın vadesi görüşülecek ve resmi imzalar önümüzdeki günlerde gerçekleşecek.
4 yıllık sözleşme
Kulübümüz, daha önce Uğur İnceman ile her konuda anlaşmaya varmıştı. Tecrübeli futbolcuyla bir yılı opsiyonlu olmak üzere 4 yıllık sözleşme imzalanacak. Bilindiği gibi, iki kulüp arasındaki anlaşmazlık sonrasında, Beşiktaşımız geri adım atmıştı. Uğur’un, “Artık Manisa’da oynamak istemiyorum” demesi üzerine Ege ekibi, Beşiktaşımızın son teklifine olumlu yanıt verdi ve transferde dev bir adım atıldı.
Kaynak:fanatik | |
|
| |
chellat17
| Konu: Geri: BEŞİKTAŞ HABERLERİ Cuma Haz. 20, 2008 11:26 am | |
| Baros pahalı geldi
EURO 2008 Avrupa Şampiyonası’ndan elenerek turnuvaya veda eden Çek Cumhuriyeti’nin tecrübeli golcülerinden Milan Baros’un, menajerlerinin yönetimimiz ile temasa geçtiği öğrenildi.
İngiltere’nin Portsmouth takımında oynayan 27 yaşındaki golcü için kendilerine gelen öneriyi değerlendiren Sinan Engin’in, bu oyuncunun bonservisini pahalı bulduğu belirtildi. Engin, Çek futbolcunun menajerleriyle yaptığı görüşmede herhangi bir olumlu sonuç alamadığı vurgulandı. | |
|
| |
chellat17
| Konu: Geri: BEŞİKTAŞ HABERLERİ Cuma Haz. 20, 2008 3:46 pm | |
| FULYA HALKA AÇILIYOR Beşiktaş’ta, mali kongrede, yönetimi ibra etmeyen kulüp üyelerinin açtığı davanın ilk duruşması yapıldı. Hakim Ayşe Kurtoğlu, Fulya Projesi’yle ilgili protokol ve kira sözleşmelerini vermek istemeyen avukatların talebini geri çevirdi
Beşiktaş'ta, şubat ayında yapılan mali kongrede, yönetimi ibra etmeyen Cengiz Sarıkaya ve bazı genel kurul üyelerinin açtıkları davanın ilk duruşması dün yapıldı. İstanbul 6. Asliye Hukuk Mahkemesi'nde gerçekleştirilen duruşmada Hakim Ayşe Kurtoğlu'nun, Beşiktaş yönetiminden Fulya Projesi ile ilgili bütün evrakları istediği öğrenildi. Kulüp adına gelen avukatların Kurtoğlu'na, "Fulya Projesi ile ilgili olarak istediğiniz ana protokol ve kira sözleşmeleri basında yer alırsa karşı tarafa tazminat ödemek zorunda kalırız" şeklinde itirazda bulundukları belirtildi. Bu itiraz üzerine hakim Kurtoğlu'nun, "Siz dernek değil misiniz? Medeni kanuna göre dernekler üyelerinden gizli faliyetlerde bulunamaz" diyerek bu talebi reddettiği vurgulandı.
Bosque dosyaları istendi Hakim Ayşe Kurtoğlu'nun, Fulya Projesi'nin yanı sıra Beşiktaş'ın eski teknik direktörü Vicente Del Bosque ile ilgili dava dosyasında yer alan İngilizce metinlerin, Türkçe'ye çevrilmiş onaylı örneklerini de istediği ifade edildi. İstanbul Asliye 6. Hukuk Mahkemesi taraflara diğer delilleri sunmaları için 10'ar gün süre verdi. Davanın ikinci duruşması 17 Temmuz'da yapılacak. | |
|
| |
rapkoliq Admin
| Konu: Geri: BEŞİKTAŞ HABERLERİ Cuma Haz. 20, 2008 4:22 pm | |
| aynı haberi bn verdim ama saol | |
|
| |
chellat17
| Konu: Geri: BEŞİKTAŞ HABERLERİ Cuma Haz. 20, 2008 4:26 pm | |
| | |