rapKOLİq
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

rapKOLİq

rapKOLİq Forumuna Hoşgeldin Misafir !
Senin Toplam 0 Mesajın Var.
Son Üyemiz : https://rapkoliq.yetkinforum.com/u18

AnasayfaAnasayfa  KapıKapı  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

İbrahim Üzülmez: Başkanım 'konuşma' dedi

YazarMesaj
rapkoliq
Admin
rapkoliq

rep puanı
ReP PuANı:
İbrahim Üzülmez: Başkanım 'konuşma' dedi Left_bar_bleue700/1000İbrahim Üzülmez: Başkanım 'konuşma' dedi Empty_bar_bleue  (700/1000)

İbrahim Üzülmez: Başkanım 'konuşma' dedi Empty
MesajKonu: İbrahim Üzülmez: Başkanım 'konuşma' dedi   İbrahim Üzülmez: Başkanım 'konuşma' dedi Icon_minitimePtsi Tem. 07, 2008 12:21 pm

Beşiktaş'ın Avusturya kampında İbrahim Toraman ile yumruk yumruğa kavga ettikleri ortaya çıkan ve bu yüzden kadro dışı bırakılarak Türkiye'ye gönderilen iki futbolcudan biri olan İbrahim Üzülmez, dün eşi ve çocuğu ile birlikte Darıca Beldesi'ndeki Boğaziçi Hayvanat Bahçtesi'nde stres attı.

Üzülmez çifti, bugün çocukları Ela ile birlikte Gebze'nin Darıca Beldesi'ndeki Boğgazici Hayvanat Bahçesi'nea geldi. Burada bir başka haber için bulunan DHA muhabirlerini karşısında görünen İbrahim Üzülmez, "Benim buraya geldiğimi size kim söyledi. Ben ailemle birlikte stres atmaya geldim. Şimdi herkes sizi benim çağırdığımı zannedecek. Yanlış anlaşılacak" diyerek önce fotoğraf ve görüntüsünün alınmasını istemedi.

Kızı Ela'ya çoğunluğu nesli tükenmekte olan hayvanları gösteren, ancak oldukça gergin olduğu da gözlenen İbrahim Üzülmez, kadro dışı bırakılmaları ve kavga olayı ile ilgili olarak hiç bir soruya devam vermeyeceğini söyledi. "Başkanım 'konuşma' dedi. Kesinlikle konuşmayacağım" diyen Kaptan İbrahim Üzülmez, eşi ve çocuğu ile birlikte hemen hemen tüm hayvanların yaşam alanlarını gezdirdi. Üzülmez en çok kartalların bulunduğu kafesin özünde zaman geçirdi.
https://rapkoliq.yetkinforum.com

İbrahim Üzülmez: Başkanım 'konuşma' dedi
1 sayfadaki 1 sayfası