rapKOLİq
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

rapKOLİq

rapKOLİq Forumuna Hoşgeldin Misafir !
Senin Toplam 0 Mesajın Var.
Son Üyemiz : https://rapkoliq.yetkinforum.com/u18

AnasayfaAnasayfa  KapıKapı  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

TÜRKİYE-ALMANYA GÖRÜŞLERİNİZ

4 posters
YazarMesaj
chellat17

chellat17

rep puanı
ReP PuANı:
TÜRKİYE-ALMANYA GÖRÜŞLERİNİZ Left_bar_bleue250/1000TÜRKİYE-ALMANYA GÖRÜŞLERİNİZ Empty_bar_bleue  (250/1000)

TÜRKİYE-ALMANYA GÖRÜŞLERİNİZ Empty
MesajKonu: TÜRKİYE-ALMANYA GÖRÜŞLERİNİZ   TÜRKİYE-ALMANYA GÖRÜŞLERİNİZ Icon_minitimeC.tesi Haz. 21, 2008 8:59 am

Burada almanya maçı için düşüncelerinzi kazanırmıyız kaybedermiyiz nedenleriyle birlikte görüşlerinizi açıklayın
chellat17

chellat17

rep puanı
ReP PuANı:
TÜRKİYE-ALMANYA GÖRÜŞLERİNİZ Left_bar_bleue250/1000TÜRKİYE-ALMANYA GÖRÜŞLERİNİZ Empty_bar_bleue  (250/1000)

MesajKonu: Geri: TÜRKİYE-ALMANYA GÖRÜŞLERİNİZ   TÜRKİYE-ALMANYA GÖRÜŞLERİNİZ Icon_minitimeC.tesi Haz. 21, 2008 9:03 am

Bu maçı alıcaz diye düşünüyorum ben gerçi yine bol eksik ama adımız ÇILGIN TÜRKLER BİZİM milli takımımız artık final yapar diye düşünüyorum ben nedenmi almanyaya bakıyorum tecrübeli bi kadrosu var ama hırvatistan gibi çok koşan bir takıma bişey yapamadılar biz hırvatlardan farklımıyız hayır bizde çok koşuyoruz ve bizim kazanma hırsımız isteğimiz almanlara hatta turnuvadaki bütün takımlara oranla daha yüksek biz bu maçı alırız final yaparız olmadı bide kupayı alırız Very Happy:D:D:D:D:D:D
rapiq123

rep puanı
ReP PuANı:
TÜRKİYE-ALMANYA GÖRÜŞLERİNİZ Left_bar_bleue100/1000TÜRKİYE-ALMANYA GÖRÜŞLERİNİZ Empty_bar_bleue  (100/1000)

MesajKonu: Geri: TÜRKİYE-ALMANYA GÖRÜŞLERİNİZ   TÜRKİYE-ALMANYA GÖRÜŞLERİNİZ Icon_minitimeC.tesi Haz. 21, 2008 11:55 am

yha bence 0-0 yada 1-1 biter pnLtıLarda yne aLırız gibime geLiyo...
rapkoliq
Admin
rapkoliq

rep puanı
ReP PuANı:
TÜRKİYE-ALMANYA GÖRÜŞLERİNİZ Left_bar_bleue700/1000TÜRKİYE-ALMANYA GÖRÜŞLERİNİZ Empty_bar_bleue  (700/1000)

MesajKonu: Geri: TÜRKİYE-ALMANYA GÖRÜŞLERİNİZ   TÜRKİYE-ALMANYA GÖRÜŞLERİNİZ Icon_minitimeC.tesi Haz. 21, 2008 12:15 pm

TURKIYE 1-0 ALIRrr
https://rapkoliq.yetkinforum.com
psmst_rap

psmst_rap

rep puanı
ReP PuANı:
TÜRKİYE-ALMANYA GÖRÜŞLERİNİZ Left_bar_bleue100/1000TÜRKİYE-ALMANYA GÖRÜŞLERİNİZ Empty_bar_bleue  (100/1000)

MesajKonu: Geri: TÜRKİYE-ALMANYA GÖRÜŞLERİNİZ   TÜRKİYE-ALMANYA GÖRÜŞLERİNİZ Icon_minitimeC.tesi Haz. 21, 2008 7:14 pm

ben ce alamıcaz :S ama ben yine de bol bol dua edicem ama volkan yok kalede çok zor ben kalede rüştü olunca çok tırsıorum maçı gol yeriz diy diken üstünde izliyorum ama volkan olunca bana göven veriyo Very Happy
chellat17

chellat17

rep puanı
ReP PuANı:

MesajKonu: Geri: TÜRKİYE-ALMANYA GÖRÜŞLERİNİZ   TÜRKİYE-ALMANYA GÖRÜŞLERİNİZ Icon_minitimeC.tesi Haz. 21, 2008 7:46 pm

psmst_rap demiş ki:
ben ce alamıcaz :S ama ben yine de bol bol dua edicem ama volkan yok kalede çok zor ben kalede rüştü olunca çok tırsıorum maçı gol yeriz diy diken üstünde izliyorum ama volkan olunca bana göven veriyo Very Happy

bence defanstan tırs servet sakat oynama ihtimali çok az emre aşık cezalı emre güngör belirsiz gökhan zanda hırvat maçında golde kendinden kısa adama kafa vurduruyo bide eliyle tutmaya çalışıyor stoper sorunu çok büyük bakalım nolcak:S
psmst_rap

psmst_rap

rep puanı
ReP PuANı:

MesajKonu: Geri: TÜRKİYE-ALMANYA GÖRÜŞLERİNİZ   TÜRKİYE-ALMANYA GÖRÜŞLERİNİZ Icon_minitimeC.tesi Haz. 21, 2008 9:43 pm

sakatlar ayrı dert zaten! o konulara hiç girmiorum ben gol ataqmıcamızı biliorum bare yemeyelim penaltı fln yapalın diorum ama kalede de adam yok!!!
chellat17

chellat17

rep puanı
ReP PuANı:

MesajKonu: Geri: TÜRKİYE-ALMANYA GÖRÜŞLERİNİZ   TÜRKİYE-ALMANYA GÖRÜŞLERİNİZ Icon_minitimeSalı Haz. 24, 2008 10:08 am

dev maça 1 gün kaldı ve yedek kaleciyi saymazsak 2 yedek var kadro kurmakta zorlanıyor fatih hoca ama 4-2-2-2 en iyisi orta sahada çift ön libero kanatlar almanları vurabiliriz kaleci zaten belli rüştü defans gökhan zan hakan bakta uğur boral sabri sarıoğlu orta çift ön liberoda mehmetler
kanatlar gökdeniz ve kazım forvet semih mevlüt
rapkoliq
Admin
rapkoliq

rep puanı
ReP PuANı:
TÜRKİYE-ALMANYA GÖRÜŞLERİNİZ Left_bar_bleue700/1000TÜRKİYE-ALMANYA GÖRÜŞLERİNİZ Empty_bar_bleue  (700/1000)

MesajKonu: Geri: TÜRKİYE-ALMANYA GÖRÜŞLERİNİZ   TÜRKİYE-ALMANYA GÖRÜŞLERİNİZ Icon_minitimeCuma Haz. 27, 2008 11:25 am

ynildik artık bu konuyu kapat
psmst_rap

psmst_rap

rep puanı
ReP PuANı:

MesajKonu: Geri: TÜRKİYE-ALMANYA GÖRÜŞLERİNİZ   TÜRKİYE-ALMANYA GÖRÜŞLERİNİZ Icon_minitimeC.tesi Haz. 28, 2008 10:09 pm

bendemiştim alamıcas diye gerçi spr oynadık ama hakemlerin garezi var bize bütün hakemler aynı şeyi yapıo (ÇEKEMİOLAR İŞTE Smile ) olsun yine de süper oynadık hepsine helal olsun !!!....
rapkoliq
Admin
rapkoliq

rep puanı
ReP PuANı:

MesajKonu: Geri: TÜRKİYE-ALMANYA GÖRÜŞLERİNİZ   TÜRKİYE-ALMANYA GÖRÜŞLERİNİZ Icon_minitimeC.tesi Haz. 28, 2008 10:11 pm

hakemler sayesinde yendiler satn

TÜRKİYE-ALMANYA GÖRÜŞLERİNİZ
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-