| BİR HATA BİR ASİST | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
chellat17
rep puanı ReP PuANı: (250/1000)
| Konu: BİR HATA BİR ASİST C.tesi Haz. 21, 2008 8:54 am | |
| Klasnic'in golünde büyük hataya sebep olan kalecimiz Rüştü, saniyeler kala Semih'e asist yaptı ve Petric'in penaltısını kurtarıp geceye noktayı koydu.
Üçüncü Avrupa Şampiyonası A Milli Takım forması altında üçüncü kez Avrupa Şampiyonası’na katılan Rüştü Reçber geceye damgasını vurdu... Volkan Demirel’in kırmızı kart cezası nedeniyle EURO 2008’de ilk kez kaleye geçme fırsatı yakalayan deneyimli file bekçisi maç içinde birçok kurtarış yaptı. Ancak karşılaşmanın 119. dakikasında gereksiz yere kalesini terketti. Bu hatayı değerlendiren Ivan Klasnic, Luka Modric’in ortasını kafayla ağlara gönderdi.
Yarı finale uçurdu Bu hata milli takımda büyük şok yaşatırken, hemen oyuna dönen Rüştü kendi yarı alanımızdan ortaladı. İyi yükseldiği topu indiren Semih Şentürk, Rüştü’nün pasında sol ayağıyla skora eşitliği getirdi. Ama Rüştü’nün yaptıkları bununla kalmadı. Penaltılarda Petric’in vuruşunu büyük ustalıkla çıkaran tecrübeli file bekçisi, Ay-Yıldızlılar’ı yarı finale uçurdu. Rüştü maç sonrası, “Hayatımın en önemli gecelerinden biriydi. Çok mutluyum” dedi. | |
|
| |
rapiq123
rep puanı ReP PuANı: (100/1000)
| Konu: Geri: BİR HATA BİR ASİST C.tesi Haz. 21, 2008 12:02 pm | |
| babam o goLden sora saydı bir rştüye ama soradan heLaL çekti | |
|
| |
rapkoliq Admin
rep puanı ReP PuANı: (700/1000)
| Konu: Geri: BİR HATA BİR ASİST C.tesi Haz. 21, 2008 12:14 pm | |
| olm o golde bnce defans hatalıydı | |
|
| |
chellat17
| Konu: Geri: BİR HATA BİR ASİST C.tesi Haz. 21, 2008 12:18 pm | |
| yok e rüştü açılması hataydı gökhan orayı kapatmaya gitcekti rüştü açılmıycaktı 2 beşiktaşlı yaptı hatayı | |
|
| |
rapkoliq Admin
| Konu: Geri: BİR HATA BİR ASİST C.tesi Haz. 21, 2008 12:48 pm | |
| yok adam orada bostu rustu açıyı kapatmaya gitti defansata bişi yapamadı bnce defans | |
|
| |
chellat17
| Konu: Geri: BİR HATA BİR ASİST C.tesi Haz. 21, 2008 1:06 pm | |
| cemre zaten adam çizgide ne açısından bahsediyosun stoperlerin biri yapcaktı onu rüştü yapmaya kalktı defansın hatası yüzünden | |
|
| |
rapkoliq Admin
| Konu: Geri: BİR HATA BİR ASİST C.tesi Haz. 21, 2008 1:10 pm | |
| tmm oktaya defans kosmuya adama rustu gittii alamaya aadm onu gorunce direk boşalttı içeri gol oldu orada hakan kafa uzatsa ymicktik | |
|
| |
chellat17
| Konu: Geri: BİR HATA BİR ASİST C.tesi Haz. 21, 2008 1:11 pm | |
| | |
|
| |
rapkoliq Admin
| Konu: Geri: BİR HATA BİR ASİST C.tesi Haz. 21, 2008 1:16 pm | |
| | |
|
| |
psmst_rap
| Konu: Geri: BİR HATA BİR ASİST C.tesi Haz. 21, 2008 6:59 pm | |
| - rapiq123 demiş ki:
- babam o goLden sora saydı bir rştüye ama soradan heLaL çekti
AYNEN BENİM BABAMDA xD xD | |
|
| |
chellat17
| Konu: Geri: BİR HATA BİR ASİST C.tesi Haz. 21, 2008 7:41 pm | |
| maçın 2 yarısını izlemedinizmi 2 tane önemli frikik çıkardı bi tane kale önünde top cıkardı birazda yaptıklarını sayıalım:D | |
|
| |
psmst_rap
| Konu: Geri: BİR HATA BİR ASİST C.tesi Haz. 21, 2008 9:45 pm | |
| optimist olma! ben olamam şahsen!!!! yapılan yanlışlıklar iyi şeleri siliyo !! | |
|
| |
chellat17
| Konu: Geri: BİR HATA BİR ASİST C.tesi Haz. 21, 2008 10:31 pm | |
| oda doğru maçı kaybetseydik bugün rüştü vatan hainiydi | |
|
| |
psmst_rap
| Konu: Geri: BİR HATA BİR ASİST Paz Haz. 22, 2008 12:29 am | |
| ksinlikle ama şimdi kahraman diye ilan edio bazıları | |
|
| |
chellat17
| Konu: Geri: BİR HATA BİR ASİST Paz Haz. 22, 2008 9:21 am | |
| Bunların hepsi deli Türkiye'nin, Hırvatistan karşısında aldığı inanılmaz galibiyet dünyanın önde gelen gazetelerinde manşetlere taşındı. Ay-Yıldızlılar için, "Onların son 20 dakikasını izlemek yeterli. Türkler'in tek bir kahramanı yok. Bunların hepsi deli" denildi. 22.6.2008
“120 dakika durup, 180 saniyede işi bitirdiler. Son düdük çalmadan Türkiye’nin üstü asla çizilemez” “Bu çılgınlık değil, bu bir Türklük. Bu takım için kanun ya da mantık diye bir şey yok. Mucizeler var...”
Almanya Bild Gazetesi: “Biz Türklere karşı. Diğeri lütfen. Şımarmayıp bir takım gibi oynarsak Türkiye dahil herkesi yeneriz.” Berliner Kurier: “Şaka değil! Yarı finalde Türkiye’ye karşı. Hırvatlar’ın aptalca hareketleri sonucu belirledi.” B.Z: “Hilal Berlin’de parlamayı başardı. Kıvrak Türkler’e dikkat edin.” Berliner Morgenpost: “Gelecekteki rakip: Almanya. Türkiye halkı bu takımla gurur duyuyor.” Frankfurter Allgemeine Zeitung: “Türkler üçüncü kez geri dönüşlerini kutluyorlar.”
İngiltere Daily Telegraph Gazetesi: “Türkiye asla vazgeçmiyor. Daha bir dakika önce Klasnic’in golüyle sahada dans eden Biliç, hemen ardından düdüğü geç çaldığı gerekçesiyle hakeme saldırıyordu.” The Guardian: “Geri dönüşlerin kralı olan Türkiye, bu kez tam bir son dakika çalımı attı.” The Times: “Yenilgi... Biri Fatih Terim’in takımının ilerleyişini bir şekilde izaha kalksa, mantıken yenilgiye uğrar.” The Independent: 120 dakika durup, 180 saniyede Türkler işi bitirdi. 2008 Avrupa Futbol Şampiyonası’nda Türkler, en inanılmaz futbolunu oynadı. Son düdük çalana dek Türkiye’nin üstü asla çizilemez.” Daily Mail: İmparator Terim... Bu başarının ardından bakalım şimdi nasıl bir onur unvanı bahşedilebilecek? Bu kadar şanslı olmaları düşünülemez.” The Sun: “Türkler dalgasını geçiyor. Nasıl olup da bunu hep başarıyorlar?”
İspanya AS Gazetesi: “Taktik gibi mucize. Bir maçtan ziyade, tiraji komik, hüzünlü bir tiyatro gibiydi. Saat ile beslenen Türkiye, 3. mucizesini yaptı.” Marca: “Türkiye çiçeği bir bahçe. Türk taraftarların takımlarını son 20 dakika izlemeleri yeterli. Tek bir kahraman yok. Bunların hepsi deli!.” El Pais: “Türk deliliği.” El Mundo: “Viyana en deli finallerden birine sahne oldu.” ABC: “6 yıl sonra Türkiye yarı finalde.” Sport: “Hitchock filmi gibi bir finalin ardından Türkiye penaltılarla yarı finalde.” El Mundo Deportivo: “Yeni bir Türk mucizesi.”
İtalya La Gazzetta dello Sport: “Penaltılar. Hırvatistan’ın yıkılışı.. Ve yedi canlı Türkiye. Unutulması gereken bir maç, unutulmazlar arasına giriverdi.” Corriere dello Sport: “İnanılmaz Türkiye: 121’de durumu eşitledi, penaltılarda geçti.” Tuttosport: “Hırvatistan’da hayal kırıklığı. Türkiye penaltılarda yendi.”
Fransa L’Equipe Gazetesi: “Türkiye, Ne Çılgınlık. Türkiye hiçbir zaman vazgeçmez. Tuncay çok iyiydi.” Le Parisien: “Heyecan uyandıran Türkler.” Le Figaro: “Türk mucizesi devam ediyor.” Liberation: “Türkler mutluluktan uçuyor.”
Yunanistan Filathlos Gazetesi: “Ölümsüz Türkler. Bu oyun dünyanın 8. harikası.” Fos ton: “Evren yardım etti, yoksa Türkler’in başarısı başka türlü zor açıklanır. Delikanlıca galibiyet” Sport Day: “Terim’in takımı akla hayale gelmezi başardı. Rüştü 2002’deki performansını gösterdi.”
Macaristan Nemzetisport Gazetesi: “Yüksek gerilim. Allah her zaman onlara yardım ediyor. Toplamda Türkler 6 dakika öndeydi.” Nepszava: “Trajedi dönemeçleri, Türkiye yarı finalde.” Origosport: “Türkiye’ye karşı önde oynayan yanar.” Mahu: “Allah ebedi.” Samsungsport: “Avrupa’da Türk tehlikesi.” Zoon: “İnanılmaz dirilişin ardından Türkler ilk dörtte.” Figyelönet: “Viyana’da Türk Zaferi.”
Hollanda De Telegraaf Gazetesi: “Muhteşem Türkler, EURO 2008’de sürpriz yapmaya devam ediyor. Grupta Portekiz’e mağlup olduktan sonra tekrar ayağa kalkmayı başaran Fatih Terim’in öğrencileri, önce İsveç ve ardından da Çek Cumhuriyeti’ni attığı inanılmaz gollerle yıkmayı başarmıştı. Finallerin flaş ekiplerinden Hırvatistan da Türkler karşısında kâbus gördü. Penaltılar onların sonu oldu.”
İsveç Expressen Gazetesi: “Mucize... Bu çılgınlık değil, Türklük. Geriye düşen Türkiye, üçüncü kez kazanmayı başardı.” Expressen yazarı Johan Orrenius köşesinde: “Bu bir çılgınlık değil, bu gerçek bir Türklük. Bu takım için kanun ya da mantık diye bir şey yok. Türkiye için sadece mucizeler vardır.”
Avusturya Österreich Gazetesi: “Türkiye penaltı gerilimini kazandı. Bu maç TV başındaki seyircileri değil stattaki ateşli taraftarları bile sıkacak kadar yavaş geçti.” Kronen: “Viyana’da Türklerin bayram akşamı. Türkler bir polisiye filme taş çıkartacak bir beceriyle Hırvatistan’ı mağlup etti.” Kurier: “Türkiye- Hırvatistan; Viyana’da gerilim filmi.”
Brezilya Globo Esporte Futbol Sitesi: “Ölümsüz Türkler, üçüncü kez bir mucizeyi daha gerçekleştirdi.. Ve 2008 Avrupa Futbol Şampiyonası’nda Hırvatistan’ı geçerek, yarı finale çıkmayı başardı. Semih Şentürk’ün son andaki golüyle beraberliği yakalayan ekip, penaltılarla Hırvatlar’ı yıktı. Cezası sona eren Mehmet Aureilo bu kez oynayacak.”
FİFA: Son anda vurdu “Türkiye, geri dönüşlerinde tarih yazmaya devam ediyor. Hırvatlar öne geçmesine rağmen, uzatmaların son anında ilk önce beraberliği yakaladılar. Ardından da unutulmayacak bir işe imza atarak, penaltılarla rakibini 4-2 geçerek Almanya’nın karşısına çıktılar. Bu bir Türk lokumu.”
UEFA: Süper yedek coştu “Türk taraftarlar Semih Şentürk’ün son anda attığı golle inançlarını geri döndürdüler. İsviçre karşısında fileleri havalandıran Semih, takımına hayat verdi. Oyuna sonradan Mehmet Topal’ın yerine giren ‘Süper yedek’, kalecisinin pasıyla çeyrek final maçının kahramanlarından oldu.”
eurosport.com “Türkiye tekrar ‘Krallar’ gibi dönmeyi başardı. Viyana’da gerçekten inanılmaz bir gece yaşandı. Son dakikalarda atılan golle Hırvatistan’ın hocası Slaven Bilic’ın ellerini açarak yaptığı zafer koşusu bir anda sona erdi. 2002 Dünya Kupası’nın yıldızlarından Rüştü Reçber, penaltılarda kalesinde devleşti. Rakibini 3-1 penaltılarda mağlup eden Türkiye’nin rakibi güçlü Almanya:”
goal.com “Yine kazanan taraf mağlup duruma düşen Türkiye... Hırvatistan, golcü futbolcusu Ivan Klasnic ile öne geçti. Ardından Semih Şentürk beraberliği sağladı. Penaltı atışlarında Viyana’nn Ernst Happel Stadı’nda kalpler durdu. İkinci yarıda inanılmaz hatalar yapan Rüştü, maçın kahramanlarından biri oldu.”
Çılgın Türkler ne dedi? Nihat Kahveci Daha öne geçip kazanamadık. Ancak bu maçtaki galibiyet kadar coşku veren başka bir şey olamaz. Uzatmalarda geriye düştükten sonra maçı çevirmek her takımın yapabileceği iş değil. Golü yedikten sonra inanın ümidimi kaybetmedim, yine kazanacağız dedim. Bence burada ilk dörde kalmak, dünya üçüncülüğünün de üzerinde bir netice. Almanya’yı geçip finale çıkacağız. Finalde kim gelirse gelsin farketmez ama İspanya gelirse benim için ayrı bir mutluluk olur. Hamit Altıntop Takım olarak Portekiz ile karşılaşıp rövanşı almak istiyorduk ama olmadı. Almanya benim oynadığım ülke olduğu için o da ilginç bir takım. Hırvatlar güçlü ve teknik yapısı ile iyi maç çıkardılar. Biz de bırakmadık. Hep diyorum; biz hocamızın söylediğini sahaya yansıtalım, yenemeyeceğimiz takım yok diye. Bu maçta da aynısını yaptık ve kazandık. İnsanları sokalara döktük. Bu bizim için en büyük prim ve mutluluktur. Emre Aşık Gol için çok yüklendik ama Hırvatlar’da penaltı için mücadele ediyordu. İnanılmaz bir gol yedik. O golün telafisi imkansız gibiydi. Ama kenardan ileri ve hücum diye bağrıldığını duyduk. Ben de ileri gittim. Rüştü abinin pasını kafayla aşırmak isterken top Semih’in önüne düştü, gerisini hatırlamıyorum. Biz buraya gelirken ‘finale çıkarız’ dedik, kaç kişi inandı bilmiyorum ama artık şampiyon olacağımıza herkes inanıyor. Rüştü Reçber Şampiyona sonrası milli takım ile vedalaşacak biri olarak bugünleri gördüğüm için Allahım’a şükürler olsun. Bu galibiyet vatanımıza, milletimize armağanımızdır. Yediğimiz golde konsantrasyon eksikliğinden olacak hata yaptık. Baktım herkes kendini yere attı. Boğazım yırtılana kadar bağırdım. Hocamızda kenarda ‘gidin’ diyordu. Bu ekip ruhu ile birlikte Almanya’yı da geçeceğiz ve finalde eldivenleri Volkan’a vereceğim. | |
|
| |
chellat17
| Konu: Geri: BİR HATA BİR ASİST Paz Haz. 22, 2008 9:27 am | |
| Elde var 14! Almanya maçı öncesi Nihat da turnuvayı kapadı. Takımda 4 cezalı 5 sakat var. Gerçekten de Avrupa'da eşimiz benzerimiz yok. 22.6.2008
Dünkü idman iptal... Avrupa Şampiyonası’nda Çarşamba günü Almanya ile yarı final maçına çıkacak olan A Milli Futbol Takımımız’da yine sakatlık ve ceza kabusu hakim. Dünü idman yapmadan dinlenerek geçiren A Milliler’in, Viyana’da kaldığı ve Salı günü Basel’e geçeceği bildirildi. Kamp etabından bu yana rahat yüzü göremeyen ve maçların başlamasının ardından da aynı sıkıntılarla karşı karşıya kalan teknik heyet, bu kez en ciddi sınavlarından birini verecek. Çünkü dile kolay, takımda 9 eksik, sadece 14 oynayabilecek oyuncu var!
Nihat’tan şok haber Hırvatistan'ı kaleci Volkan, Aurelio, Servet gibi önemli eksiklere rağmen devirmeyi başaran Ay-Yıldızlılarımız’da sorunlar kelimenin tam anlamıyla tavan yaptı. Emre Güngör’den sonra Nihat Kahveci de turnuvayı kapattı. Servet, Emre Belözoğlu ve Tümer de sakat, Arda, Tuncay, Volkan ile Emre Aşık cezalı. Terim’in bu şartlar altında sahaya Rüştü, Sabri, Gökhan, Hakan Balta, Uğur Boral, Kazım, Mehmet Aurelio, Mehmet Topal, Hamit, Mevlüt ve Semih ile sahaya çıkıp Gökdeniz ve Ayhan’ı alternatif olarak hazırlaması bekleniyor.
Ceza iptalini kaçırdılar! UEFA’nın şampiyona statüsündeki yorum hataları tüm dünya basınında sıkıntı yarattı. Bilinenin aksine ikinci sarı kartını yarı finalden önce gören oyuncuların cezalı duruma düşmesi sebebiyle Arda, Tuncay ve Emre, Almanya maçında oynayamayacak. Oysaki bu futbolcularımız Hırvat sınavını kartsız atlatıp, Almanya önünde sarı kart görse dahi finalde oynayabilecekti. UEFA, takımların finalde tam kadro olabilmesi için bu değişikliği yapmıştı.
İşte sakatlar SERVET ÇETİN EMRE BELÖZOĞLU NİHAT KAHVECİ TÜMER METİN EMRE GÜNGÖR
İşte cezalılar ARDA TURAN TUNCAY ŞANLI VOLKAN DEMİREL EMRE AŞIK
İşte kalanlar RÜŞTÜ REÇBER TOLGA ZENGİN SABRİ SARIOĞLU GÖKHAN ZAN HAKAN BALTA UĞUR BORAL KAZIM KAZIM MEHMET AURELİO MEHMET TOPAL AYHAN AKMAN GÖKDENİZ KARADENİZ SEMİH ŞENTÜRK MEVLÜT ERDİNÇ HAMİT ALTINTOP | |
|
| |
chellat17
| Konu: Geri: BİR HATA BİR ASİST Paz Haz. 22, 2008 9:32 am | |
| Almanya Bayanlar, baylar... Karşınızda yarı finaldeki rakibimiz... 22.6.2008
1996 yılında Avrupa Şampiyonluğu’na ulaştıktan sonra duraklama dönemine giren Panzerler, EURO 2008’de yeniden şaha kalktı, yarı finale çıktı.
Löw ayağa kaldırdı Türkiye'nin yarı finaldeki rakibi Almanya, Euro 2008’de adeta yeniden doğuyor. Bir dönem ülkemizde Fenerbahçe’yi de çalıştıran Löw yönetiminde adını ilk dörde yazdıran Panzerler, 1996’dan bu yana ilk kez bu başarıyı yakalıyor. İngiltere’de düzenlenen 1996 Avrupa Şampiyonası’nda zirveye çıktıktan sonra büyük bir durgunluğa giren rakibimiz, 2000 ve 2004’te tam bir hüsran yaşamıştı. B Grubu’nda Polonya, Hırvatistan ve Avusturya arasından sıyrılan Almanya, çeyrek finalde de kupanın favorilerinden Portekiz’i safdışı bıraktı.
İki cezalıları var Grup maçlarında Türkiye’yi deviren Portekiz’i çeyrek finalde 3-2’lik skorla geçen Almanya, Ay Yıldızlı ekibimize yenilerek kupaya veda eden Hırvatistan’a ise direnememiş ve rakibine boyun eğmişti. Sakat ve cazalılardan yana çok dertli olan Türkiye karşısında Panzerler’de de Arne Friedrich ile Philipp Lahm sarı kart cezalısı. Topun değerini çok iyi bilen ve yüzde 77 oranında başarılı pas yapabilen Almanlar görev adamlarından kurulu bir ekip gibi görünse de, Ballack, Klose ve şampiyonada 3 gole ulaşan Podolski gibi yıldızlarıyla etkili oluyor.
İdeal 11'i Lehmann Jansen Mertesacker Metzelder Fritz Hitzlsperger Rolfes Ballack Schweinsteiger Klose Podolski
Euro 2008 kadrosu Kaleci Jens Lehmann Robert Enke Rene Adler Defans Christoph Metzelder Per Mertesacker Philipp Lahm Arne Friedrich Marcell Jansen Clemens Fritz Heiko Westermann Orta saha Michael Ballack Thomas Hitzlsperger Simon Rolfes Torsten Frings Bastian Schweinsteiger Piotr Trochowski Tim Borowski David Odonkor Forvet Mario Gomez Miroslav Klose Kevin Kuranyi Lukas Podolski Oliver Neuville
Teknik Direktör Joachim Löw
Başarıları 3 Dünya Kupası Şampiyonluğu 3 Avrupa Şampiyonluğu
Euro 2008’de oynadığı maçlar B Grubu Almanya-Polonya: 2-0 Almanya-Hırvatistan: 1-2 Almanya-Avusturya: 1-0 Çeyrek final Almanya-Portekiz: 3-2
Miroslav Klose Hamit’i övdü Alman milli takımının en tehlikeli isimlerinden Miroslav Klose, Bayern Münih’te takım arkadaşı olan Hamit Altıntop ile haberleştiğini belirterek, “Hamit ile yazıştım. Hamit bence Türk milli takımındaki en iyi oyuncu. Üstelik istemediği bir yerde defansta oynamasına rağmen çok başarılı bir oyun sergiliyor. Türkiye’ye karşı oynayacağımız maç iyi bir oyun olacak” dedi. Teknik direktör Joachim Löw ise “Rakibimizin gücünü çok iyi biliyoruz. Ne zaman ne yacakları belli değil. Çok dikkatli olmalıyız” ifadelerini kullandı. | |
|
| |
chellat17
| Konu: Geri: BİR HATA BİR ASİST Paz Haz. 22, 2008 10:48 am | |
| Bu gurur Rüştü'nün Volkan’ın kırmızı kart görmesi üzerine Hırvatistan maçında kaleye geçen Rüştü, yaptığı başarılı kurtarışların ardından hatalı bir gol yiyince çok üzüldü. Ancak tecrübesi ile hemen toparlanmayı bilen Rüştü, Semih’in attığı golün asistini yaptı
Rüştü maçtan sonra "Borcumu ödedim" dedi. Bu arada penaltı atışlarından önce teknik adamından futbolcusuna herkes Rüştü'nün sırtını sıvazlayıp moral vermeye çalıştı. Bunun üzerine Rüştü "Kimse endişelenmesin. Bana güvenin, bana inanın. Ben kendi yaptığım hatayı telafi ederim. Allah'a bana bu şansı verdiği için dua ediyorum. Adım gibi biliyorum buradan zaferle ayrılacağız" dedi.
TECRÜBESİ BİLE YETTİ
Takım arkadaşları da kendisine "Biz seni hatalı olarak görmüyoruz. Eğer bir hata varsa o tüm takımındır" karşılığını verdi. Rüştü kaleye doğru yöneldi ve "Şimdi kaleye geçiyorum. Gönül rahatlığıyla beni seyredin" dedi ve kurtardığı penaltı ile Milli Takım'ı yarı finale çıkardı. Rüştü'nün karşısında iki Hırvat futbolcu topları auta atarken, Pletikosa ise attığımız üç penaltı karşısında da çaresiz kaldı. | |
|
| |
chellat17
| Konu: Geri: BİR HATA BİR ASİST Paz Haz. 22, 2008 10:49 am | |
| Rüştü Reçber’le gurur duydum!
BEŞİKTAŞ Asbaşkanı Levent Erdoğan, Rüştü’ye sahip çıktı... Erdoğan, Hırvatistan karşısında yediği hatalı gol nedeniyle eleştirilen Rüştü’nün zaferde büyük payı olduğunu söyledi. YILLARCA Milli Takım’ın kalesini başarılı bir şekilde koruyan Rüştü’ye haksızlık yapıldığını dile getiren Erdoğan, “Yarı finale çıkmamızda onun rolü çok büyük. Böyle kaleciler çok zor yetişiyor” dedi. | |
|
| |
rapkoliq Admin
| Konu: Geri: BİR HATA BİR ASİST Paz Haz. 22, 2008 11:44 am | |
| yu be daha maça kaç gun var kadroları yazıon lan | |
|
| |
chellat17
| Konu: Geri: BİR HATA BİR ASİST Paz Haz. 22, 2008 12:30 pm | |
| olum stoper kalmamış takımda sol kanatta oynayan hakan balta stoper oynayacak :S | |
|
| |
rapkoliq Admin
| Konu: Geri: BİR HATA BİR ASİST Paz Haz. 22, 2008 1:32 pm | |
| olm tamamda nie bu kadar erken yazdın | |
|
| |
chellat17
| Konu: Geri: BİR HATA BİR ASİST Paz Haz. 22, 2008 1:59 pm | |
| ya sanane lan sanane erken diyosun 3 gün var ayrıca ben kadroyu yazmadım 18 kişilik kadro olması gerekirken 14 kişi var dedim adminsen adminliğini bil | |
|
| |
rapkoliq Admin
| Konu: Geri: BİR HATA BİR ASİST Paz Haz. 22, 2008 2:00 pm | |
| yaa of kısdırma lan adamı | |
|
| |
chellat17
| Konu: Geri: BİR HATA BİR ASİST Paz Haz. 22, 2008 2:40 pm | |
| kızsana lan bi tırsarım belki | |
|
| |
rapkoliq Admin
| Konu: Geri: BİR HATA BİR ASİST Paz Haz. 22, 2008 3:30 pm | |
| | |
|
| |
chellat17
| Konu: Geri: BİR HATA BİR ASİST Paz Haz. 22, 2008 4:03 pm | |
| susmassam nolur admin chatboxa gel ya erkeksen gelirsin gerkirse bide dışarı gel :D:D:D | |
|
| |
rapiq123
| Konu: Geri: BİR HATA BİR ASİST Paz Haz. 22, 2008 8:05 pm | |
| payLaşım için saoLda burası kawga deiL rap payLaşım yeri ona qöree
imza:adminin kuzeni | |
|
| |
psmst_rap
| |