rapKOLİq
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

rapKOLİq

rapKOLİq Forumuna Hoşgeldin Misafir !
Senin Toplam 0 Mesajın Var.
Son Üyemiz : https://rapkoliq.yetkinforum.com/u18

AnasayfaAnasayfa  KapıKapı  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

ALLAHIM SEN BÜYÜKSÜN

3 posters
YazarMesaj
chellat17

chellat17

rep puanı
ReP PuANı:
ALLAHIM SEN BÜYÜKSÜN Left_bar_bleue250/1000ALLAHIM SEN BÜYÜKSÜN Empty_bar_bleue  (250/1000)

ALLAHIM SEN BÜYÜKSÜN Empty
MesajKonu: ALLAHIM SEN BÜYÜKSÜN   ALLAHIM SEN BÜYÜKSÜN Icon_minitimeC.tesi Haz. 21, 2008 8:46 am

İnanılmaz böyle bişey olmaz olamaz ama yine oldu yine öldük öldük dirildik ama yine oldu bu sefer avımız hırvatistandı direkten dönen topları 2.yarı son 29 dakika kaçan goller uzatmanın ilk devresi ve ikinci devresi ve 119.dakikada gelen saçma bir gol bütün türkiye donmuştu gol gelirde bu dakikada gelmesi en kötü birşeydi ama sahada bir kahraman vardıki HELAL OLSUN sana GÖKDENİZ. Bütün milli oyuncularımız yerde ama gökdeniz hepsini yerden kaldırıyor belki atarız hesabı bir doldur boşalt ve bir nda gol biz maçtan çıkmışız eve gidiyoruz henüz 5 adım atmışken gollll sesleri (adminin Very Happy) o heyecanla bir koşmuşumki balkondan girmişim eve ve penaltılarda hatasını telafi ettiren rüştü HEPİNİZE HELAL OLSUN SIRADAKİ AVIMIZ ALMANYA
psmst_rap

psmst_rap

rep puanı
ReP PuANı:
ALLAHIM SEN BÜYÜKSÜN Left_bar_bleue100/1000ALLAHIM SEN BÜYÜKSÜN Empty_bar_bleue  (100/1000)

MesajKonu: Geri: ALLAHIM SEN BÜYÜKSÜN   ALLAHIM SEN BÜYÜKSÜN Icon_minitimeC.tesi Haz. 21, 2008 6:38 pm

gerçekten süperdi maç yaaa. ben zaten biliodum böle olucanı Very Happy
kardeşim buda burda biter dedi ben vurdum ağzına hyr bitmedi daha allah büyük diye sonun olan oldu Very Happy Very Happy e golü atanda bi fenerli oluncaa (aşkım semüü'm xD xD)
rapiq123

rep puanı
ReP PuANı:
ALLAHIM SEN BÜYÜKSÜN Left_bar_bleue100/1000ALLAHIM SEN BÜYÜKSÜN Empty_bar_bleue  (100/1000)

MesajKonu: Geri: ALLAHIM SEN BÜYÜKSÜN   ALLAHIM SEN BÜYÜKSÜN Icon_minitimePaz Haz. 22, 2008 8:12 pm

vaLLahi hee heLe o siLahi patLatırken daha fena oLdumm(mrak etmeyin kuru sıkı)Very Happy

ALLAHIM SEN BÜYÜKSÜN
1 sayfadaki 1 sayfası