rapKOLİq
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

rapKOLİq

rapKOLİq Forumuna Hoşgeldin Misafir !
Senin Toplam 0 Mesajın Var.
Son Üyemiz : https://rapkoliq.yetkinforum.com/u18

AnasayfaAnasayfa  KapıKapı  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

GERÇEK Bİ OLAY(MUTLAKA OKUYUN)

5 posters
YazarMesaj
chellat17

chellat17

rep puanı
ReP PuANı:
GERÇEK Bİ OLAY(MUTLAKA OKUYUN) Left_bar_bleue250/1000GERÇEK Bİ OLAY(MUTLAKA OKUYUN) Empty_bar_bleue  (250/1000)

GERÇEK Bİ OLAY(MUTLAKA OKUYUN) Empty
MesajKonu: GERÇEK Bİ OLAY(MUTLAKA OKUYUN)   GERÇEK Bİ OLAY(MUTLAKA OKUYUN) Icon_minitimeCuma Haz. 20, 2008 11:46 am

adamın biri arabada gidiyormuş adamın biri otostop çekmiş ve bunu arabaya almış adam arka tarafa oturmuş.Adam buna sormuş -ee hemşerim nere gidiyon. demiş arkada oturan adamda -ben azrailim senin canını almaya geldim demiş.
adam inanmamış.ve azrail demiş-gör bak hemşerim 10 metre sonra bir kişi daha alacaksın sen demiş
adam 10 metre gittikten sonra bir adamdaha almış
bu adam ön tarafa oturmuş.
arabayı kullanan adam öne oturan adama -ee hemşerim nereye gidiyon demiş
-beni şehir merkezine burak demiş
şöför öne oturan adama
-ya hemşerim arkadaki vatandaş azrailmiş benim canımı almaya gelmiş
öne oturan adam arkasına bakınca arkada kimseyi göremiyor
önde oturan adam şöfere sen bunadın heralde arkada kimse yok diyor
bu sırada arkadaki adam lafa karışıyor ve şöföre
gördünmü beni bi tek sen görürsün şurda dur 2 rekat namaz kılda senin canını alacağım der
adam durur ve namaz kılmaya gider
arabadaki 2 vatandaş arabayı alır kaçarlar.
rapkoliq
Admin
rapkoliq

rep puanı
ReP PuANı:
GERÇEK Bİ OLAY(MUTLAKA OKUYUN) Left_bar_bleue700/1000GERÇEK Bİ OLAY(MUTLAKA OKUYUN) Empty_bar_bleue  (700/1000)

MesajKonu: Geri: GERÇEK Bİ OLAY(MUTLAKA OKUYUN)   GERÇEK Bİ OLAY(MUTLAKA OKUYUN) Icon_minitimeCuma Haz. 20, 2008 12:34 pm

Very Happy:D:D: harıkaya Very Happy:D:D:D:
https://rapkoliq.yetkinforum.com
rapiq123

rep puanı
ReP PuANı:
GERÇEK Bİ OLAY(MUTLAKA OKUYUN) Left_bar_bleue100/1000GERÇEK Bİ OLAY(MUTLAKA OKUYUN) Empty_bar_bleue  (100/1000)

MesajKonu: Geri: GERÇEK Bİ OLAY(MUTLAKA OKUYUN)   GERÇEK Bİ OLAY(MUTLAKA OKUYUN) Icon_minitimeCuma Haz. 20, 2008 12:43 pm

yha arkadasLar ben bunu biLiodum yha bu tamamen sosyaL muhendisLikLe iLgiLi(karşıdakini kandırma onu herşeye inandırma[heck vb.]işlerde çok kuLLanıLır)
rapkoliq
Admin
rapkoliq

rep puanı
ReP PuANı:
GERÇEK Bİ OLAY(MUTLAKA OKUYUN) Left_bar_bleue700/1000GERÇEK Bİ OLAY(MUTLAKA OKUYUN) Empty_bar_bleue  (700/1000)

MesajKonu: Geri: GERÇEK Bİ OLAY(MUTLAKA OKUYUN)   GERÇEK Bİ OLAY(MUTLAKA OKUYUN) Icon_minitimeCuma Haz. 20, 2008 12:49 pm

eee napalım saol fln yazcana stem edıon
psmst_rap

psmst_rap

rep puanı
ReP PuANı:
GERÇEK Bİ OLAY(MUTLAKA OKUYUN) Left_bar_bleue100/1000GERÇEK Bİ OLAY(MUTLAKA OKUYUN) Empty_bar_bleue  (100/1000)

MesajKonu: Geri: GERÇEK Bİ OLAY(MUTLAKA OKUYUN)   GERÇEK Bİ OLAY(MUTLAKA OKUYUN) Icon_minitimeCuma Haz. 20, 2008 7:25 pm

Very Happy:D gzlmiş
leforme95

leforme95

rep puanı
ReP PuANı:
GERÇEK Bİ OLAY(MUTLAKA OKUYUN) Left_bar_bleue150/1000GERÇEK Bİ OLAY(MUTLAKA OKUYUN) Empty_bar_bleue  (150/1000)

MesajKonu: Geri: GERÇEK Bİ OLAY(MUTLAKA OKUYUN)   GERÇEK Bİ OLAY(MUTLAKA OKUYUN) Icon_minitimeCuma Haz. 20, 2008 7:27 pm

yazsaydın sende napalım o yazmış güzelde olmuş ellerine saglık
rapkoliq
Admin
rapkoliq

rep puanı
ReP PuANı:

MesajKonu: Geri: GERÇEK Bİ OLAY(MUTLAKA OKUYUN)   GERÇEK Bİ OLAY(MUTLAKA OKUYUN) Icon_minitimeCuma Haz. 20, 2008 7:27 pm

Very Happy snde yap emo

GERÇEK Bİ OLAY(MUTLAKA OKUYUN)
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-