rapKOLİq
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

rapKOLİq

rapKOLİq Forumuna Hoşgeldin Misafir !
Senin Toplam 0 Mesajın Var.
Son Üyemiz : https://rapkoliq.yetkinforum.com/u18

AnasayfaAnasayfa  KapıKapı  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

bir bayanın verecegi cevaplar

4 posters
YazarMesaj
leforme95

leforme95

rep puanı
ReP PuANı:
bir bayanın verecegi cevaplar Left_bar_bleue150/1000bir bayanın verecegi cevaplar Empty_bar_bleue  (150/1000)

bir bayanın verecegi cevaplar Empty
MesajKonu: bir bayanın verecegi cevaplar   bir bayanın verecegi cevaplar Icon_minitimePerş. Haz. 19, 2008 11:11 pm

Bu soruya bir bayanın verebileceği cevaplar ve bu cevapların gerçek anlamları :

1-Olmadığı için üzgünüm; ama lütfen arkadaş kalalım.
(İstediğin şey mümkün değil. Ama yanımda olmaya devam et. Beni evime getirip götürecek, güldürüp-eğlendirecek, eğlence yerlerinde eşlik edecek, faturalarımı yatıracak ve tamirat işlerimi yapacak birisine ihtiyacım var. Merak etme; bir erkek arkadaşım olduğunda da arada sırada ararım seni.)

2 - Ama ben seni kardeşim gibi görüyorum.
( Bir daha asla bu konuyu gündeme getirme.)

3- Duygusal sorunlarım var; önce onları çözümlemem gerek.
(Senden başka birkaç kişi daha var; ama bir türlü karar veremiyorum.)

4 - Böyle bir ilişki için henüz hazır değilim.
(Henüz alemlerin tadını yeterince çıkaramadım. Beraber olmak istediğim birkaç yüz kişi daha var. Beklemeye devam et. Daha iyisini bulamazsam belki gelirim...)

5- Seni yeterince tanımıyorum.
(Tipin falan tamam ama ya diğer özelliklerin? Araba senin üzerine mi? Evin-yazlığın var mı? Kaç para kazanıyorsun? Bankada paran var mı, vs...)

6- Teklifine sıcak bakıyorum ama şimdi olmaz. Zamana bırakalım...
(Saz heyetinde on sekizinci keman olarak çalmaya devam et. Gencim, güzelim, çekiciyim. Bunların tadını en dibine kadar çıkarmak istiyorum; diğer taraftan senden daha iyi birisini bulamamaktan da kaygılanıyorum. Gözaltı torbalarım ortaya çıktığında kabul edeceğim.)

7- Seni seviyorum. Ama ben çok seçici birisiyim; kolay kolay beğenmem. Hemen karar vermemi bekleme.
( Ben İngiltere kraliçesinin soyundan geliyorum. Bana layık olmak çok zordur. Süpermen - Brad Pitt - Prens Rainer - Bill Gates karışımı bir erkek arıyorum. Güç, karizma, zenginlik, zeka, statü, fizik, kimya, falan hepsi bir arada olmalı. Kız kurusu olmak pahasına da olsa arayacağım. Eğer bulamazsam can simidim olursun, değil mi kerizciğim?..)

8- Hayatım şu anda karmakarışık, ısrar etme.. Ben seni ararım.
(Birkaç erkeği aynı anda idare ediyorum. Fazla kurcalama. Habersiz eve gelmeye falan da kalkma, ikimiz de dayak yeriz valla... )

9- Aşk bana göre değil...
( Kendime güvenim yok. Bir ilişki sürdürmek için çaba harcamaktansa evde televizyon izleyip, pasta-börek yerim. Nasılsa ailem zamanı gelince birisini bulur.)

10- Aynı işyerinde çalıştığım biriyle birlikte olamam.
(Hiç tipim değilsin. Ama ileride yöneticim olursun da burnumdan getirirsin diye açık açık söyleyemiyorum.)

11- Şu sıralar kariyerime konsantreyim.
(Yaptığım iş dışında hiçbir konuda söyleyecek sözüm yok.)

12- Ben nişanlıyım.
(Ne güzel eğleniyorduk. Neden üzerime geldin ki sanki. Sonunda doğruyu söylemek zorunda kaldım işte...)

13- Evet, kabul ediyorum...
(Dürüst bir bayan)

14- Hayır, kabul etmiyorum.
(Dürüst bir bayan daha)

lütfen okuyun süper bişe Very Happy
chellat17

chellat17

rep puanı
ReP PuANı:
bir bayanın verecegi cevaplar Left_bar_bleue250/1000bir bayanın verecegi cevaplar Empty_bar_bleue  (250/1000)

MesajKonu: Geri: bir bayanın verecegi cevaplar   bir bayanın verecegi cevaplar Icon_minitimePerş. Haz. 19, 2008 11:19 pm

güney iyi oku Smile Very Happy:D:D:D:D:D
leforme95

leforme95

rep puanı
ReP PuANı:
bir bayanın verecegi cevaplar Left_bar_bleue150/1000bir bayanın verecegi cevaplar Empty_bar_bleue  (150/1000)

MesajKonu: Geri: bir bayanın verecegi cevaplar   bir bayanın verecegi cevaplar Icon_minitimePerş. Haz. 19, 2008 11:24 pm

beyler hepiniz okuyun süper ya neden özellikle güney çünkü çok sık karşılaşıyo bunlarla Very Happy:D:D:D:D
chellat17

chellat17

rep puanı
ReP PuANı:
bir bayanın verecegi cevaplar Left_bar_bleue250/1000bir bayanın verecegi cevaplar Empty_bar_bleue  (250/1000)

MesajKonu: Geri: bir bayanın verecegi cevaplar   bir bayanın verecegi cevaplar Icon_minitimePerş. Haz. 19, 2008 11:47 pm

zuhahahahahaha güney darılmıyon dimi Very Happy:)
rapiq123

rep puanı
ReP PuANı:
bir bayanın verecegi cevaplar Left_bar_bleue100/1000bir bayanın verecegi cevaplar Empty_bar_bleue  (100/1000)

MesajKonu: Geri: bir bayanın verecegi cevaplar   bir bayanın verecegi cevaplar Icon_minitimeCuma Haz. 20, 2008 12:58 am

komedi yha ama güLerkende dşünün bi hpsi gerçekLeri anLatıyo
leforme95

leforme95

rep puanı
ReP PuANı:

MesajKonu: Geri: bir bayanın verecegi cevaplar   bir bayanın verecegi cevaplar Icon_minitimeCuma Haz. 20, 2008 11:49 am

Very Happy:d:dD:Very Happy:D:D:D
rapkoliq
Admin
rapkoliq

rep puanı
ReP PuANı:
bir bayanın verecegi cevaplar Left_bar_bleue700/1000bir bayanın verecegi cevaplar Empty_bar_bleue  (700/1000)

MesajKonu: Geri: bir bayanın verecegi cevaplar   bir bayanın verecegi cevaplar Icon_minitimeCuma Haz. 20, 2008 12:31 pm

bncede gny batıra bastıra hatta 2 kere oku Very Happy
https://rapkoliq.yetkinforum.com
leforme95

leforme95

rep puanı
ReP PuANı:

MesajKonu: Geri: bir bayanın verecegi cevaplar   bir bayanın verecegi cevaplar Icon_minitimeCuma Haz. 20, 2008 12:34 pm

beyler öle okuyosunuz ama onlar benimle evlenirmisin yada benimle çıkarmısın anlamında okuyun mesala bir bayana benimle evlenirmisn denmiş oda seni kadeşiögibi görüyoru altında anlamı öle yanii:D:D
chellat17

chellat17

rep puanı
ReP PuANı:

MesajKonu: Geri: bir bayanın verecegi cevaplar   bir bayanın verecegi cevaplar Icon_minitimeCuma Haz. 20, 2008 12:35 pm

güney zor kızdır mesela emrecan güneye çıkma teklifi etse

emrecan:Benimle çıkar mısın sana vuruldum
güney:Birkaç erkeği aynı anda idare ediyorum. Fazla kurcalama. Habersiz eve gelmeye falan da kalkma, ikimiz de dayak yeriz valla
rapkoliq
Admin
rapkoliq

rep puanı
ReP PuANı:
bir bayanın verecegi cevaplar Left_bar_bleue700/1000bir bayanın verecegi cevaplar Empty_bar_bleue  (700/1000)

MesajKonu: Geri: bir bayanın verecegi cevaplar   bir bayanın verecegi cevaplar Icon_minitimeCuma Haz. 20, 2008 12:36 pm

Very Happy Very Happy yok emrecan onu kaçırır bnce :DD:
chellat17

chellat17

rep puanı
ReP PuANı:

MesajKonu: Geri: bir bayanın verecegi cevaplar   bir bayanın verecegi cevaplar Icon_minitimeCuma Haz. 20, 2008 12:54 pm

kanka yazdıüım senaryoya bak

edmrecanla güney bara eğlenmeye gider güney ahmetle nişanlıdır emrecan en sonunda güneyi sıkıştırmaya başlar o sırada ahmet gelir noluyo lan burda
ahmet :gel lan buraya
emrecan: arkadaşım yanlış anladın
ahmet : o benim nişanlım lan
emrecan :bana söylemedi
ahmet :al lan al lan al lan (yumruk)
emrecan : aaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ahmet: geber geber geber Very Happy Very Happy:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
rapkoliq
Admin
rapkoliq

rep puanı
ReP PuANı:

MesajKonu: Geri: bir bayanın verecegi cevaplar   bir bayanın verecegi cevaplar Icon_minitimeCuma Haz. 20, 2008 12:58 pm

Very Happy:D:D:D:Very Happy:D süper dvmm Very Happy:D:
chellat17

chellat17

rep puanı
ReP PuANı:

MesajKonu: Geri: bir bayanın verecegi cevaplar   bir bayanın verecegi cevaplar Icon_minitimeCuma Haz. 20, 2008 1:13 pm

baki görmesin aaaaaaaaaaaaa
rapkoliq
Admin
rapkoliq

rep puanı
ReP PuANı:

MesajKonu: Geri: bir bayanın verecegi cevaplar   bir bayanın verecegi cevaplar Icon_minitimeCuma Haz. 20, 2008 1:19 pm

Very Happy ok
rapiq123

rep puanı
ReP PuANı:
bir bayanın verecegi cevaplar Left_bar_bleue100/1000bir bayanın verecegi cevaplar Empty_bar_bleue  (100/1000)

MesajKonu: Geri: bir bayanın verecegi cevaplar   bir bayanın verecegi cevaplar Icon_minitimeCuma Haz. 20, 2008 3:50 pm

daLga geçmeyin Lan çocukLa(güney seni koruyom sitede para verirsn)Very Happy:P
rapkoliq
Admin
rapkoliq

rep puanı
ReP PuANı:

MesajKonu: Geri: bir bayanın verecegi cevaplar   bir bayanın verecegi cevaplar Icon_minitimeCuma Haz. 20, 2008 4:19 pm

Very Happy vay kubi koru bakam snle goruscez
leforme95

leforme95

rep puanı
ReP PuANı:

MesajKonu: Geri: bir bayanın verecegi cevaplar   bir bayanın verecegi cevaplar Icon_minitimeCuma Haz. 20, 2008 7:24 pm

beyler sohbet ediyosun ama olmazki ya sohbet bölümünde yapın
rapkoliq
Admin
rapkoliq

rep puanı
ReP PuANı:

MesajKonu: Geri: bir bayanın verecegi cevaplar   bir bayanın verecegi cevaplar Icon_minitimeCuma Haz. 20, 2008 7:26 pm

tamam admin
leforme95

leforme95

rep puanı
ReP PuANı:

MesajKonu: Geri: bir bayanın verecegi cevaplar   bir bayanın verecegi cevaplar Icon_minitimeCuma Haz. 20, 2008 7:28 pm

ama ben yapınca sölüyosunuz nese bişe yazmana gerek yok içe sohbet bölümüne dondu tmm bişe yazma
rapiq123

rep puanı
ReP PuANı:

MesajKonu: Geri: bir bayanın verecegi cevaplar   bir bayanın verecegi cevaplar Icon_minitimeC.tesi Haz. 21, 2008 12:01 pm

yha burda öyLesine konu birbirini götürüyo bzde konuşuyoruz...
chellat17

chellat17

rep puanı
ReP PuANı:

MesajKonu: Geri: bir bayanın verecegi cevaplar   bir bayanın verecegi cevaplar Icon_minitimePaz Haz. 22, 2008 4:10 pm

leforme95 demiş ki:
ama ben yapınca sölüyosunuz nese bişe yazmana gerek yok içe sohbet bölümüne dondu tmm bişe yazma

emrecan sen konuşma bak konu açarım sinir etme beni emrecan ...................... seviyor diye Cool Very Happy Laughing Twisted Evil
rapiq123

rep puanı
ReP PuANı:

MesajKonu: Geri: bir bayanın verecegi cevaplar   bir bayanın verecegi cevaplar Icon_minitimePaz Haz. 22, 2008 8:08 pm

yter bea çok uzattınızzz burası kowga diiL güLme yeri ona qöre

bir bayanın verecegi cevaplar
1 sayfadaki 1 sayfası