rapKOLİq
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

rapKOLİq

rapKOLİq Forumuna Hoşgeldin Misafir !
Senin Toplam 0 Mesajın Var.
Son Üyemiz : https://rapkoliq.yetkinforum.com/u18

AnasayfaAnasayfa  KapıKapı  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

ZİCO DAN: TARAFTARI UNUTAMAM

2 posters
YazarMesaj
leforme95

leforme95

rep puanı
ReP PuANı:
ZİCO DAN: TARAFTARI UNUTAMAM Left_bar_bleue150/1000ZİCO DAN: TARAFTARI UNUTAMAM Empty_bar_bleue  (150/1000)

ZİCO DAN: TARAFTARI UNUTAMAM Empty
MesajKonu: ZİCO DAN: TARAFTARI UNUTAMAM   ZİCO DAN: TARAFTARI UNUTAMAM Icon_minitimePerş. Haz. 19, 2008 10:34 pm

Fenerbahçe ile bağlantısını kesen Arthur Zico önceki gün geldiği İstanbul’da birkaç gün daha kalacak.
İki yıl çalıştırdığı Fenerbahçe’de tanıştığı dostlarıyla hasret giden Brezilyalı teknik adam, özel eşyalarını toplamak üzere geldiği Türkiye’den hafta sonunda ayrılacak. Zico’nun cuma gecesi oynanacak Türkiye- Hırvatistan maçını İstanbul’da izleyeceği öğrenildi.

Fenerbahçe’de çok güzel günler geçirdiğini ve sarı lacivertli takımın bundan sonraki dönemlerde daha büyük başarılar elde edeceğini dile getiren Zico, "Gönlüm her zaman Fenerbahçe’de olacak. Taraftarlarımızın bana gösterdiği ilgi ve desteği asla unutmayacağım. Şampiyonluğu kaybetmemize rağmen benim göreve devam etmemi istemeleri büyük anlam taşıyor" yorumunu yaptı.

KUSURA BAKMAYIN RESİM KOYAMIYORUM
rapkoliq
Admin
rapkoliq

rep puanı
ReP PuANı:
ZİCO DAN: TARAFTARI UNUTAMAM Left_bar_bleue700/1000ZİCO DAN: TARAFTARI UNUTAMAM Empty_bar_bleue  (700/1000)

ZİCO DAN: TARAFTARI UNUTAMAM Empty
MesajKonu: Geri: ZİCO DAN: TARAFTARI UNUTAMAM   ZİCO DAN: TARAFTARI UNUTAMAM Icon_minitimePaz Haz. 29, 2008 8:38 pm

resim koymak için duyurular bolumune girmen yeteli
https://rapkoliq.yetkinforum.com

ZİCO DAN: TARAFTARI UNUTAMAM
1 sayfadaki 1 sayfası